juz dostalem statyw i naprawde jest super polecam 20 zl
juz dostalem statyw i naprawde jest super polecam 20 zl
olympus C-310
Ale twoj statyw ma udzwig 0,9kg, moj aparat wazy wiecej :P i bal bym sie go umieszczac na takim statywikuZamieszczone przez bojk
i 27 cm to nie jest jakas powalajaca wysokoscale jak na statyw stolikowy to jak najbardziej
![]()
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
dokładnie taki jak ja mam. Mam go już chyba z rok i polecam gorąco. Poręczny, idealny do postawienia aparatu na nierównym podłożu, np skała, ziemia itp. Aparat nie będzie leżał w np trawie tylko ponad nią![]()
Loram
www.ramza.pl
Statywem o takich samych możliwościach (do tego jaki prezentuje (A)rturo) jest Velbon SHERPA 600R. Cena zbliżona, jakoś bdb, dodatkowo ma rączkę (tak jak większoś amatorskich statwów) dzięki czemu wydaje mi się troszkę wygodniejszy (chociaż w tej kwestii wolałbym aby wypowiedział się autor tego postu).
DraXan: Na takim statywie Pan Tomek Jaworski [notabene swietny facet!] robi swoje zdjecia do aukcji. A czym robi? Nikosiem D100 -> zoabczcie sami: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=321818
aranek: dokladnie ja byl wybral ta velbone. Na pewno lepsza i poreczniejsza niz to co ja pokazalem na fotkach...
Dzięki (A)rturo. Utwierdziłeś mnie w przekonaniu do tego statywu. Już teraz wiem, co mam wybrać![]()
Ech nie mowie ze nie, ale napisalem ze ja bym sie bal umieszczac swoj aparat na tym.Zamieszczone przez (A)rturo
planuje zakup statywuale zupelnie nie wiem jaki. Na allegro jest duuuzo modeli ale ktory bedzie odpowiedni do mju 700 ? Chciałabym żeby był taki średni tzn nie za mały i niezbyt wielki
pozdrawiam!
NIedawno kupilem Velbon DF - Mini za 75 zl i jestem zadowolony. Max wysokosc 54 min chyby 30. Sprawdz w necie. Jest lekki i poreczny.Zamieszczone przez hillda