Kupiłem Velbona DF 50 za 120 zł na Allegro, polecam. Wysoki, solidny statyw.
Kupiłem Velbona DF 50 za 120 zł na Allegro, polecam. Wysoki, solidny statyw.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Dzięki Dzięki.... Zobacze napewno![]()
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
@luc4s a jeszcze pytanko : jakiej wysokości jest ten statyw i czym różnie się on od Velbona DX-888 ? Bo cena jest taka sama (121zł).... Orientujesz się może ?
POZDRAWIAM
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
yyyyyy.... sorka już znalazłem CF-50 162cm :>
SORKA za niepotrzebny wpis...
POZDRAWIIAM
Tak coś koło tego ma wyskości, czym się różni? Jest wyższy, ale nie dają pokrowca w zestawie.
ew. Velbon DX-888 Digital w sklepie fotograficznym 149zl, chyba go wezme![]()
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
@luc4s tzn przy zakupie DX-888 nie ma pokrowca w zestawie tak ?
POZDRAWIAM
w DF50 nie ma pokrowca
ja sobie ostatnio kupiłem taki statywik:
http://allegro.pl/show_item.php?item=35829638
i muszę powiedzieć że za te pieniądze to naprawdę niezłe rozwiązanie a przy okazji od razu z pokrowcem.
Jak patrzyłem w MediaMarkt to ceny zaczynają się od 150 wzwyż a to już deczko za dużo jak dla mnie.
pozdrawiam
Loram
www.ramza.pl
ja osobiscie polecam taki jak ja mam... mialem kilka statywow w reku i ten jak na chwile obecna jest najfajnieszy z tych co mialem, jak dla mnie dosyc solidnie wykonany, ma poziomiczke (dobry patent do panoram), wazy 1 kg, po zlozeniu ma 54 cm, po rozlozeniu max 145 cm. Kupilem go na gieldzie w stodole za 85 zl. Jak dla mnie za ta cene... rewelka![]()
BiGoSs
.: D70 + KIT :.