"Szkółka" "sarny2" i "Cmentarz" - piękne abstrakcje.
Najbardziej lubię te Twoje zdjęcia, gdzie bez objaśnień trudno na pierwszy rzut oka domyślić się o co chodziJestem zauroczona. I lekko obumarta.
"Szkółka" "sarny2" i "Cmentarz" - piękne abstrakcje.
Najbardziej lubię te Twoje zdjęcia, gdzie bez objaśnień trudno na pierwszy rzut oka domyślić się o co chodziJestem zauroczona. I lekko obumarta.
Dopiero teraz wpadłem na ten wątek i muszę stwierdzić, że jestem pod dużym wrażeniem ! Kapitalne kadry ! Jak bardzo inne jest spojrzenie z powietrza i zarazem jak piękne - Twoje zdjęcia oddają w 100% .
Bedę wpadał często.
Pozdrawiam
Świetne zdjecia, w szczególności 30 i 31![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Zdjęcia, ostatnia seria bardzo interesujące, podziwiam i zazdroszczę, czekam na kolejne. Pozdrawiam
Wymiatasz i to dość ostro. Z serii na serie coraz bardziej mi się podobają.
Zdjęcia absolutnie zarąbiste!
Wprost kosmiczna perspektywa. Świetne kadry, zmuszające do myślenia (takie ćwiczenia z wyobraźni), bez opisów trzeba by mocno kombinować.
Bardzo fajny wątek. Dzięki.
D7K, T17-50/2,8VC,OM50/1.4, 58/2, 135/3,5, 61L/Z, DCR-250 (E-510 + 14-42 i 40-150 czasami)
Fotki ze stycznia i lutego 2010:
- Drzewo i tropy na śniegu (zdjęcie #37)
- Prace polowe (zdjęcie #38 )
- Prace polowe 2 (zdjęcie #39) Wysepka w rzeczywistości jest dołkiem w kształcie leja, prawdopodobnie pozostałość po działaniach wojennych na linii Sanu.
- Lód i śryż na Sanie (zdjęcie #40) Czy te kształty czegoś nie przypominają?
- Gobelin? (zdjęcie #41) Lasy stalowowolskie z wysokości kilometra, przypominają ogromny gobelin, pojedynczy punkt to duże drzewo.
- Zarost (zdjęcie #42) Wiklinowe pole w dolinie Sanu.
- Przygotowania do Euro2012 (zdjęcie #43) Wiejskie boisko, jak widać zima i mrozy nie straszne.
- Ścieżka do wsi (zdjęcie #44)
- Bagienny las zimą (zdjęcie #45) Te drzewka nie są takie małe jak się wydaje na pierwszy rzut oka – wysokość około 300m AGL.
Kolejna seria za kilka dni bo nie chcę zanudzać
Szok!![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Kra na rzece super
Jacek
www.jackowlew.pl