Bardzo lubię ten wątek. Nigdy w życiu nie latałam samolotem, ale świat z takiej perspektywy bardzo mi się podoba. Nie krępujcie się, proszę, i wrzucajcie więcej zdjęć.![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Ładne te zdjęciaWyglądają jak mapki
![]()
Na pierwszej fotce "skrzydla" wygladaja jak zabawki rozlozone na planszy..! Z gory sa piekne widoki oczywiscie na odpowiednim pulapie, latanie jest niesamowite tylko czasami uszy zatyka..![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Przepiękne - lubię tę perspektywę. Pewnie dlatego godzinami oglądam Ziemię przez Google Earth![]()
Aero73 - nie wystarczy mieć aparat tam w górze i cykać. Ty wynajdujesz niebanalne kadry i pięknie je pokazujesz. Właściwy człowiek na właściwym miejscu![]()
kilka kolejnych ...
- Ścieżka przyrodnicza (zdjęcie #29 ) Mostek nad bagnem, ścieżka przyrodnicza 'Uroczysko Bardo'
- Tropy na śniegu (zdjęcie #30 ) Początkowo myślałem, że te ślady są dziełem saren poszukujących coś zielonego pod śniegiem, ale znajomy stwierdził, że to raczej lisek polował na gryzonia?
- Szkółka - sadzonki (zdjęcie #31 ) Drzewka mają wysokość około 1 metra, a te otworki w śniegu to prawdopodobnie poobcinane butelki PET
- Sarny (zdjęcie #32 ) Zanim oberwę za płoszenie dzikiej zwierzyny śpieszę wyjaśnić, że sarny wcale się mnie nie bały tylko stały i rozglądały się na boki – prawdopodobnie obecność ruchliwej drogi (około 200m) osłabiła ich czujność.
- Sarny 2 (zdjęcie #33 )
- Dno stawu 2 (zdjęcie #34 ) Kolejne ujęcie dna stawu, tutaj więcej lodu
- Przecinka (zdjęcie #35 ) Fajna leśna przecinka jak pod silosy rakiet
- Cmentarz (zdjęcie #36 )
Ciekawe fotki.. inne spojrzenie na scenerie zimowa. Tropy na sniegu mowia o tym, ze zwierzyna nie ma latwo o tej porze roku w poszukiwaniu pokarmu.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
bardzo mi się podoba, kilka to dla mnie perełki...