Naprawdę super zdjęcia. Szczególnie podoba mi się zdjęcie nr 1, niesamowity klimacik![]()
Pozdrawiam
PS. Mały jubileusz vodnika, wznoszę wirtualny toast!
Naprawdę super zdjęcia. Szczególnie podoba mi się zdjęcie nr 1, niesamowity klimacik![]()
Pozdrawiam
PS. Mały jubileusz vodnika, wznoszę wirtualny toast!
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Nie taki mały (1000 postów). Dołączam się.Zamieszczone przez No-shadow Kick
mente et malleo
Bardzo lubię fotki z widokami na góry. W tym roku na wakacjach gdy byłem w Tatrach też miałem ochotę trochę popstrykać widoczki,ale z różnych przyczyn mi nie wyszło.Szkoda.
A co do zdjęć to są niezłe, dla mnie szczególnie 3 i 4.
Pozdrawiam
hehe, no to wirtualne piwko dziewczyny - jak sie przylacza no i chlopaki![]()
@qwerty aby skan byl naprawde dobrej jakosci to sie skanuje negatywy, a najlepiej skanowac pozytywy czyli slakdy, na odpowiednich skanerach.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
yup, i najlepiej w fotolabach, bo te przystawki ktore dodaja do skanerow są moim zdaniem nie warte polecenia.Zamieszczone przez vodnik
Założyłem kiedyś takową do swojego skanera i wyszło jeszcze gorzej niż z papieru (a klisza była pozytywna)
mente et malleo
Witam.
Ostatnimi czasy sporo osób przedstawia swoje podróże. Tak więc ja też wrzucę parę fotek z moich podróży. Pierwsze z wyprawy na Syberię w rejon jeziora Bajkał. Fotki nie są najlepsze ale nic to. Dodam że są to skany.
1. W drodze, 1sza przesiadka w Brześciu. Cerkiew w tym Białoruskim miasteczku.
2. Druga przesiadka w Moskwie. Cerkiew na Placu Czerwonym.
3. Również Moskwa. TOI-TOI'e pod Rosyjską Dumą
4.Widok z mostu nad rzeką Moskwą na Kreml.
5.No i pierwsze spojżenie na Bajkał.
C.D.N.
mente et malleo
4,1,2... to moi faworycifajnie ze na Bajkale statek płynął
żartuję ale... szkoda ze nie miałes zooma aby objąc całe jezioro
Pzdr.
Fajne fotki
1. Dobre ujęcie, świetny kolorek nieba - może troszke szkoda że cerkiew tak zacieniona
2. Skupiłbym się bardziej na cerkwi - podszedłbym bliżej - a przy takim ujęciu jak jest brakuje mi odrobinke miejsca u góry - obnizyłbym troche linię horyzontu.
4 Nic dodać nic ując -świetna fotka
![]()
Olympus C-750 UZ
Zenit 12S
Moze to nie jest forum podróznicze, ale bym prosił coś więcej o samej podróży. Syberia i podróż dalej, aż do Pekinu to jedno z moich marzeń. W Irkucku mam znajomego misjonarza, więc chciałbym go kiedyś odwiedzić. Zdjęcia jak na analoga, dla mnie super.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska