Myślę, że robisz na tyle dobre i stylowe fotki że nie musisz ich znakować przed kradzieżą. Twój styl jest ropoznawalny. Nie martw się o kradzież, bo bez podpisu będzie wiadomo, że to Twoja fota.
Myślę, że robisz na tyle dobre i stylowe fotki że nie musisz ich znakować przed kradzieżą. Twój styl jest ropoznawalny. Nie martw się o kradzież, bo bez podpisu będzie wiadomo, że to Twoja fota.
OM-D E-M5, 12-50, 45/1.8, E-510 dual kit, 14-54, FL-50,
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
wlasnie rozsylam oferty.
dostalem juz odpowiedz z holandii - chca wiecej i placa kazda kwote.
mam tez maila od chinczykow, ale dopiero rozkminiam o co biega
nie jestem tylko pewien, czy potrzebnie wyslalem zapytanie do pobliskiego szpitala, bo odpowiedzieli, ze maja szczepionke na rozyczke, ale nie taka duza (o co im chodzi?) i prosza o pozostanie w domu do czasu przybycia zespolu ratunkowego
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Rrr, czarne tło? Plasitkowe kwiaty? Coś wiesz o fotografii?
Jak zrobisz jedną fotkę podobną do fotek Mirka, to wtedy możesz się martwić.
A ten liść jest faktycznie bajerancki.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
To miszczowska fota jest. To Wy i Mirek się nie znacie. Wg mnie rrr specjalnie tak zrobił fotę z liściem, po prostu tak miało być!![]()
Jeśli nie podoba się Wam to zdjęcie róży z liściem to zwykłe fotoziutki jesteście. Ja już je podpieprzyłem i zrobiłem sobie bajerancką fototapetę na pulpit.