Czy ktoś używał może tej opcji czyli przeglądał zdjęcia na TV. Próbowałem już na różnych telewizorach i nic. Czy możecie mi coś powiedzieć na ten temat?
Z góry dzięki!
Czy ktoś używał może tej opcji czyli przeglądał zdjęcia na TV. Próbowałem już na różnych telewizorach i nic. Czy możecie mi coś powiedzieć na ten temat?
Z góry dzięki!
Ja używałem i działało. Napisz coś więcej co i jak próbowałeś. Mam nadzieję, że nie podłączałeś do wejścia antenowego?![]()
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
Ja rowniez podlaczalem i nie napotkalem zadnych problemow. W telewizorze mam przejsciowke Euro do ktorej moge podlaczyc dzwiek, s-video, video (przez chinch).
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
Też nie miałam problemu z oglądaniem zdjęć na telewizorze. Fakt, że odpowiednie wejście znalazłam tylko w jednym domowym telewizorze - drugi albo takowego nie posiada, albo jest gdzieś sprytnie ukryte.
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Może ustawiłeś zły system, większość telewizorów w Polsce działa na PAL
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Hmm...podlaczylem przez przejscioweczke Euro - Chinch i nici. Przejscioweczka napewno jest sprawna bo kamerka na niej dziala. Jak juz pisalem probe zrobilem na trzech telewizorach i nic. Czy w aparacie w ustawieniach nie trzeba nic przestawiac? A jeszcze jedno moze najwazniejsze - sprzet jest przywieziony z Japoni - moze to ma jakis wplyw?
Pozdrawiam
KO
No trzeba w ustawieniach ustawić na PAL
Raczej zmienić się nie da (tak mi się zdaje), prawdopodobnie twój aparat działa w systemie NTSC.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
U mnie w c 740 jest możliwość wyboru.
Było już kiedyś o tym na forum. Aparaty C-720 z Japonii i USA są przystosowane do systemu NTSC i nie da się tego zmienić w ustawieniach.