Zdjęcie 4 jest mi najbliższe klimatem i nastrojem. Można sobie dużo dopowiedzieć.
Zdjęcie 4 jest mi najbliższe klimatem i nastrojem. Można sobie dużo dopowiedzieć.
Dziękuję za ciepłe słowa. Macie rację, z winietą trochę przesadziłem, może dlatego, że lubię fotki z jakąś skazą, bo przecież nie ma rzeczy idealnych![]()
Zdjęcia były robione w Karkonoszach, na równi ponad Wielkim Stawem. co jakiś czas postaram się coś wrzucać. Trochę nazbierało się tego na dysku, choć ostatnio aparat się trochę kurzy. Mam nadzieję, że wątek to zmieni.
Podobaja mi sie Twoje zdjecia,o winiecie napisali inni.
1- horyzont Ci strasznie uciekł w lewo
4- uciąłbym troszkę nieba na korzyść wody, na niebie i tak nic się nie dzieje ciekawego
5- zajebistena prawdę zazdroszczę takiego widoczku
7- motyw z filmu "Głupi i głupszy" ?ciekawe czy przymarzł mu język :P
9- fajnie wykombinowałeś, szkoda że nie ma większej GO, ten nawis w PG mógłby być ostrzejszy
Ogólnie rzecz ujmując bardzo przyjemna galeryjka na takie upały![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
@kYs - na 4 nie ma wodyten kitesurfer porusza się po śniegu
Wrzucam jeszcze coś z zimowych, kilka z maja (między innymi zawierająe spustoszenia jakie poczyniły kwaśne deszcze) i kończymy ze śnieżnymi Karkonoszami.
Witaj,
Mój faworyt to 15fajne kolorki na dole i to mleko w tle.
17 - przeszkadza mi to drugie drzewo w tle
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
gapa ze mnie :P jak mogłem pomyśleć, że to woda
pewnie to dlatego, że siedzę prawie w negliżu z klimatyzatorem na plecach i tendencyjnie podszedłem to kajta
w kwestii nowego setu zgadzam się w pełni z nataszach
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
WOW KYS! Co za wyznania!![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
na dobranoc krótka seria - Wrocław we mgle. Może nie jest najwyższych lotów, ale podchodzę do tych zdjęć z sentymentem,Pierwsze nocne zdjęcia robione na wysokim iso, bez statywu, którego dorobiłem się później. Jeśli będą zarzuty w kierunku niedoświetlenia, to chciałem aby były ciemne.
jeszcze![]()