Dobra zdecydowalem sie na 40-150 nowe. Nawet wykrylem takiego jednego ale nie jestem pewien czy bedzie pasowal bo troche glupio napisali
Olympus 40-150mm Digital Lens for Evolt E-450 E-3 E-520. Nie wiem czy to jest takie wejscie jak w e-400 czy nie
.
PS: Orientuje sie ktos ile okolo kosztuje paczka ze stanow? Mam tam rodzine wiec nie bedzie wiekszego problemu, tylko poprostu musze wiedziec ile okolo bedzie to kosztowalo.
Aktualnie taniej niz 6 stowek nie da sie znalesc, moge poczekac do jesieni to moze potanieja. ten w przeliczeniu kosztuje 3 stowki dokladnie polowe. Ale o sciaganie sie nie boje (kosztow) tylko poprostu chce sie zorientowac ile mniej wiecej by kosztowalo takie sprowadzanie.
Czaroz, pisałam o / fociłam starym.
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
W PL też można taniej: klik
Osobiście 40-150 sprzedałem,mam teraz w jego miejsce 70-300 i jestem zadowolony,AF w sumie działa z taką samą szybkością jak w 150-ce,nie jest to szybkość powalająca,ale za takie pieniądze nic lepszego się nie dostanie.Używany można kupić na alledrogo za 1100 złociszy .
Gdyby ktoś szukał, to w fotojoke*ze jest 40-150 nowszy/ciemniejszy za 399zł. Kupiłem dzisiaj![]()
--
pozdrawiam
..................................
E-500 i E-1 z bajerami...
A używkę prawie nową na gwarancji (ciemniejszy) to można i za 250 znaleźć. Nie widze najmniejszego sensu w sprowadzaniu z zagranicy.
Wyklikane z mobilka