Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: 40-150 ???

| OlyJedi Awatar Czaroz
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    dobra, czyli mam rozumiec ze to jest 40-150 ale ktory, bo aktualnie tylko ten problem zostal, mnie najbardziej i tak przekonuje starszy ale jak naprawde jest taka roznica w tym AF to powaznie sie zastanowie nad tym nowszym, i niestety ciemniejszym ;/
    Cezary Pawlików
    Ale nie przejmuj się, ja mam tylko 15 lat...
    e400 + OlympusTrip35 + 14-42 + 40-150

| OlyJedi Awatar Czaroz
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dobra zdecydowalem sie na 40-150 nowe . Nawet wykrylem takiego jednego ale nie jestem pewien czy bedzie pasowal bo troche glupio napisali Olympus 40-150mm Digital Lens for Evolt E-450 E-3 E-520. Nie wiem czy to jest takie wejscie jak w e-400 czy nie .

PS: Orientuje sie ktos ile okolo kosztuje paczka ze stanow? Mam tam rodzine wiec nie bedzie wiekszego problemu, tylko poprostu musze wiedziec ile okolo bedzie to kosztowalo.
    Cezary Pawlików

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Czaroz Zobacz posta
    Dobra zdecydowalem sie na 40-150 nowe . Nawet wykrylem takiego jednego ale nie jestem pewien czy bedzie pasowal bo troche glupio napisali Olympus 40-150mm Digital Lens for Evolt E-450 E-3 E-520. Nie wiem czy to jest takie wejscie jak w e-400 czy nie .

PS: Orientuje sie ktos ile okolo kosztuje paczka ze stanow? Mam tam rodzine wiec nie bedzie wiekszego problemu, tylko poprostu musze wiedziec ile okolo bedzie to kosztowalo.
    Pasować będzie. To jest taniutki obiektyw, nie sądzę żeby sens miało ściąganie z USA tym bardziej jakby miał być wysyłany. Zobacz ile on kosztuje w Polsce...
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar Czaroz
    Mieszka w
    Opole
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Aktualnie taniej niz 6 stowek nie da sie znalesc, moge poczekac do jesieni to moze potanieja. ten w przeliczeniu kosztuje 3 stowki dokladnie polowe. Ale o sciaganie sie nie boje (kosztow) tylko poprostu chce sie zorientowac ile mniej wiecej by kosztowalo takie sprowadzanie.
    Cezary Pawlików

| OlyJedi Awatar dog_master
    Mieszka w
    Gdańsk
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Czaroz, pisałam o / fociłam starym.
    Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
    My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wadowice/manchester
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Czaroz Zobacz posta
    Aktualnie taniej niz 6 stowek nie da sie znalesc, moge poczekac do jesieni to moze potanieja. ten w przeliczeniu kosztuje 3 stowki dokladnie polowe. Ale o sciaganie sie nie boje (kosztow) tylko poprostu chce sie zorientowac ile mniej wiecej by kosztowalo takie sprowadzanie.
    te 600zł to chyba z kosmosu. W Uk kupiłem całkiem niedawno ten obiektyw za 73 funty czyli około 360zł więc po co przepłacać?? cena na price to clear około 79 funtów czyli wciąż taniej niż 600zł.
    pozdrówka

Awatar Mustafa
    Mieszka w
    3miasto
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    W PL też można taniej: klik

| OlyJedi Awatar adamowski1
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Osobiście 40-150 sprzedałem,mam teraz w jego miejsce 70-300 i jestem zadowolony,AF w sumie działa z taką samą szybkością jak w 150-ce,nie jest to szybkość powalająca,ale za takie pieniądze nic lepszego się nie dostanie.Używany można kupić na alledrogo za 1100 złociszy .

Awatar profesx
    Mieszka w
    Płock
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Gdyby ktoś szukał, to w fotojoke*ze jest 40-150 nowszy/ciemniejszy za 399zł. Kupiłem dzisiaj
    --
    pozdrawiam

..................................
    E-500 i E-1 z bajerami...

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Moominek
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    A używkę prawie nową na gwarancji (ciemniejszy) to można i za 250 znaleźć. Nie widze najmniejszego sensu w sprowadzaniu z zagranicy.
    Wyklikane z mobilka

Uprawnienia umieszczania postów