ale ten nowy kodak to chyba mały obrazek jest. W dodatku mówią, że do nieaparatów. Może więc w Olympusowych gastroskopach, mikroskopach albo w innych takich będzie a nie w E7
43rumors.com
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
FF Kodak to 28 MPx i M10, njius jest o testowanych prototypach z sensorem m/43 16 MPx. Dostali figę od Panasa a pro korpus chcą pokazać.
Sensor tam pewnie trafi.
Fajnie że jest Sony - mam nadzieję że nex wymusi jeszcze większe cięcia cenowe PENów/Lumix'ów. Margines jest jeszcze całkiem spory, wg bythom koszt sensora 2.7 crop dla N****a to ~$10.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 9.11.10 o 17:54 Powód: Automatyczne scalenie postów
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Mówią, że nowa matryca ma w pełni elektroniczną migawkę. Jest się z czego cieszyć? Może już jest lepiej, ale wiem, że elektroniczne miały uciążliwe wady, z których sam wiem tylko o tzw. bloomingu.
Pozdrawiam!
Nasza ZABAWA z u43
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA