Przeszczep z Audi.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Jeśli będzie małe i tańsze od Panasonicowego 14/2.5 to wróżę pewien sukces![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Ten obiektyw byłby bez sensu nawet gdyby był grubości kartki papieru.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Coś tam zawsze sprzedadzą, może nawet więcej niż na bagnet Pentaxa![]()
Oly.uk
1. 300/4
nie ma wbudowanego stabilizatora, tylko LFn - 1600 GBP, w małych ilościach od połowy lutego, bezproblemowy zakup od końca czerwca. Opóźnienie związane z przeprowadzkami med fabryk.
2. E-M1 Mark II
Anons w Kolonii, sprzedaż w grudniu 2016.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Nowy wizjer Epsona wkracza na salony (CES za rogiem)
1400x1050@441ppi
Dla mnie to powoli kluczowy element przy podejmowaniu decyzji o zakupie bądź nie nowej puszki.
Link do stronki w po japońsku, ale wszystko co ważne widać w tabeli.
http://www.epson.jp/osirase/2015/151..._news_151209_2
Z tego co zrozumiałem z tabeli wykonany w technologii TN. W przypadku monitorów to raczej dyskwalifikujące do oglądania zdjęć. W przypadku wizjera zależność postrzeganych kolorów od kąta patrzenia być może ma mniejsze znaczenie, ale monitory TN dobrym oddaniem barw też nie grzeszą...
VF-4 Olympusa ma lepszą niż ten Epson rozdzielczość, nie mam danych o jego technologii wykonania, ale podejrzewam, ze jednak to IPS.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
wyszomir
Ten wizjer ma 1400x1050x3 punktów czyli 4,41Mpx - jednak sporo więcej niż VF-4. Do tego technologia TN oferuje jednak znacznie krótszy czas reakcji niż IPS - a to ma duże znaczenie w EVF.