cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Na dyżurnym portalu publikującym treści z naszego świata jest info o przymiarce Panasa do wideo w rozdzielczości 8K już w 2020 roku.
Podaję tylko info za komentarzem na 43R, że w przypadku h.265 jakość na poziomie konsumenckim przy 30 kl/s to faktyczny transfer rzędu 25 Mb/s, co z kolei ma dawać 80 giga na godzinę.
Ciekawe co z megapikselami, póki co brakuje nam 17 (33 minus obecne 16).
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
A od kiedy Olki są tańsze niż C i N? Wystarczy porównać 45/1,8 z 50/1,8 i 75/1,8 z 85/1,8.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Nikon dzisiaj zapodał nowe 500... Jest szansa na zmaterializowanie się tego patentu!
Ps. Nowe żółtko ma kosztować $10,300![]()
Będzie E-M10 II:
http://www.mirrorlessrumors.com/olym...he-new-e-m10ii
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb