A czy w dyskusji chodzi o jej wynik? Czasem chodzi glownie o to aby pogadac i wymienic opinie![]()
A czy w dyskusji chodzi o jej wynik? Czasem chodzi glownie o to aby pogadac i wymienic opinie![]()
która to wymiana skończy się na>
"lepsze inwestowanie w FF jeśli chodzi o system albo w Fuji X10 bo jest takie milusie i mieści się w kurtce z wielbłądziej skóry a jak nie to lepszy K5 z malutkim FA31 limitedem czy inny nikon z najlepszym w historii wynikiem DXO"
Uprzedzam tylko fakty by po 50 stronach "dyskusji" nikt nie czuł się zaskoczony.
Tyle.
Mowisz o Pana G 7-14? Pomijajac kwestie systemu, to nie jest pro. Ani nie jest szybki, ani szczelny. Co nie przeszkadza mu byc swietnym szklem. Choc z uwagi na cene musialem zadowolic sie 9-18 olka, kryzys panie.
Nie żebym był adwokatem Romka, ale jak ten pisze top pro, znaczy top pro, czyli duży lans, sorki lens.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Ok, duzy Oly to co innego, myslalem o micro Panasa, a to "ciut" inne szkla, true.
Założenia kluczowe do strategii Oly na kolejne lata - plotki
1. Nowa seria/linia/półka aparatów m/43
2. Wizjery nowej technologii
3. Następca E-5... będzie
Ode mnie: info nt. przyszłości m/43 bez szczegółów dotyczących szkieł traktuję jako marketing![]()
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Jeśli będzie kolejny korpus 4/3 uznaję to za plus.
Bardziej zagadkowe są te nowe korpusy mikro 4/3, oraz nowa technologia wizjerów.
Chciałbym jakieś kompatybilne z starymi Penami.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA