chodzi im pewnie o 25mm f/1.4
chodzi im pewnie o 25mm f/1.4
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Wszystko już było, tylko teraz innymi słowami.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Toż to akt zgonu. Nespa?
Pozdrawiam. romeq
Na 43R wypłynął pierwszy patent Oly nt. elektronicznej migawki. Czyżby pierwsze próby/PENy już w marcu?
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Patent swoją drogą, wdrożenie w życie swoją.
Choć możliwe, że w przyszłym roku zobaczymy jakiś aparat z tym rozwiązaniem.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
[Panas] Obok super hiper maluczkiego 45-175 pojawi się też nowa dużo mniejsza wersja 14-42 kita, atakująca - WTF!? - wiadomo kogo.
A to dziady, w takim razie 12-50/2.5-3.3 jakby bankowo będzie kitem pod GF7 (styczeń 12).
Daliby sobie spokój z wypuszczaniem coraz to nowych ciemnych kitów.
Ja chcę stałkę koło 100 mm![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Najpierw muszą na nią zarobić.
Nowe zumiki będą mieć wewnętrzne ogniskowanie i power zum, powoli klaruje się też sytuacja kita GH3, 45-300 HDOIS.
Kumpel od GH2 jakby *****ć się chce na myśl o 12-50/2.5-3.3 a tu - znowu - taki slooow...
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 18.08.11 o 14:39