... i czwartą
nie mieli, nie mają, nie będą mieli ale wiedzą najlepiej jaki m4/3 być powinien i dlaczego jest to samo zuo
... i czwartą
nie mieli, nie mają, nie będą mieli ale wiedzą najlepiej jaki m4/3 być powinien i dlaczego jest to samo zuo
The question is: What is a Mahna Mahna?
Były: 3 Canony PS, 2 Lumixy FZ, 2 Olympusy E-System /14-54II, 40-150/, Nikon D5000 /18-105/, E-PL2, E-PL3, E-PL5 /14-42, 14-150,12-50, 40-150, 14/2.5, 20/1.7, 45/1.8, Nokia LUMIA 920, 930 GOLD, LG G4, G5,G6, G7, Huawei P30 Pro jest Huawei Mate 50 Pro
Galeria Olympusclub: http://galeria.olympusclub.pl/index.php?cat=21795
Jakie następne szkiełko pokroju 12/2.0 zapoda nam Oly?
Ja bym chciał 100mm f/2.8 makro.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Całego wątku nie dałem rady przerzucić, ale zauważyłem że poprzez skróty myślowe zaczynacie grypsować i to co piszecie jest zrozumiałe dla małej grupy- fajne.
Zbierze ktoś parę złotych myśli za i przeciw nowej puszki i nowych szkieł które wydają się bardzo ciekawe. Szkła wydają się mieć super ogniskowe i jasne.
sprzedam - ZD40-150 f3,5:4,5 (stan sklepowy) - 550
sprzedam - Klapki zabezpieczające Karty CF do E330 - ostatnie 3 szt w Polsce
www.k2-stal.pl
http://www.tvsmith.my/3-new-3rd-gene...-from-olympus/
Zacytuję imho "najlepszy" faragment:
By the way, the two Japanese gentlemen kept referring to New Generation System Camera (NGSC) instead of Mirrorless. Brilliant!
WTF!?
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Jakie gustowne łańcuszki
By the way, komu przeszkadzał grip w E-PL3 ? XZ-1 z niego zrobili
The question is: What is a Mahna Mahna?
Hej, czy wyczaił ktoś w tym całym zalewie informacji, fotek i filmików
jak się ma współpraca starych i nowych czcigodnych ZD z nowymi PENami?
PS Miałem okazję podpiąć 14-54mmI pod e-PL1 - działa podobnie wolno ale i pewnie jak z 14-54mmII.
Ostatnio edytowane przez Iwo ; 1.07.11 o 11:28
Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm
Ogolnie to chcialbym wreszcie cos w m43 ale w puszce a la E-30, moze uszczelnionej. AF juz w miare dobrze dziala wiec mogliby cos wypuscic.
Kupilibyscie cos takiego?
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb