Widzę, że wątek się rozwija i że może zostać zdominowany przez ludzi z Poznania.
Portret bardzo mi się podoba. Wrzucaj więcej.
Widzę, że wątek się rozwija i że może zostać zdominowany przez ludzi z Poznania.
Portret bardzo mi się podoba. Wrzucaj więcej.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Bardzo fajny portret. Modelka taka naturalnie sceptyczna![]()
Dzięki za komentarze!
Korzystając z Waszych kolejnych wizyt tutaj, wstawiam znów portret. Ciekaw jestem, czy widzicie takie samy wady i zalety tego zdjęcia, jak ja. Jak zawsze polecam pełny ekran (czyt. nowe okno po kliknięciu).
Michał:
Ostatnio edytowane przez Pietrucha ; 18.06.10 o 01:37
Nie jestem specjalistą od portretów, ale moje odczucia mogę przekazać.
Oczywiście nie musisz się nimi sugerować.
Po pierwsze uderzył mnie nos modela. Nie wiem czy jest taki duży, czy może lekko przerysowany (obiektyw był zbyt blisko twarzy).
Drugim elementem, na który zwróciłem uwagę (i nie pytaj mnie czy im minus czy im plus) jest stosunkowo mała GO - od czubka nosa do nasady uszu (co powoduje, że uszy są już nieostre).
Pozdrawiam
Nos jest przerysowany. 30mm (ekw. 60) to nie jest ogniskowa do samej twarzy... to nawet do popiersia średnio się nadaje, bo też przerysowuje.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Test oooo a jaka jest odpowiedz A... B... C...![]()
Ostatnio edytowane przez tomir ; 21.06.10 o 22:11
E-510, Helios44M-4, ED 14-42, Kenlock 400
Hehe, nie - ciekawość
Dzięki za komentarze wszystkim. Michał rzeczywiście ma trochę duży nos, więc nie wiem czy on sam jest przerysowany, na pewno twarz się trochę wydłużyła. Przerysowanie było jak najbardziej zamierzone, tak samo jak mała głębia ostrości, cieszę się, że to zauważyliście, chociaż oceniacie zupełnie inaczej niż ja. Kadr miał być ciasny, oczy oraz niedoskonałości skóry a także lekka nieproporcjonalność miały grać w tym zdjęciu razem. Co mnie się do końca nie podoba, to kolory, nie mogłem z tym dojść do ładu. Dzięki jeszcze raz, niedługo coś nowego![]()
Czyli test zdaliśmy.
Zauważyliśmy wszystko co mieliśmy zauważyć?
Może w związku z tym czas na oceny za aktywność![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez rol6 ; 22.06.10 o 07:58
Ale to nie był test;>