Trzecie byloby calkiem, calkiem, gdyby.. no wlasnie- moze za bardzo mydlane, brak nieba- troche brakuje. Sama forma ciekawa, tylko nie dopisala pogoda chyba. Za to ostatnie chyba mozesz smialo wstawic do galeriiMnie sie podoba.
Trzecie byloby calkiem, calkiem, gdyby.. no wlasnie- moze za bardzo mydlane, brak nieba- troche brakuje. Sama forma ciekawa, tylko nie dopisala pogoda chyba. Za to ostatnie chyba mozesz smialo wstawic do galeriiMnie sie podoba.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
dzięki wszystkim za komenty. Pogoda faktycznie była kiepska, b. mglisto i dużo wody w powietrzu. Po raz pierwszy moja E trójka miała kłopoty z ostrzeniem w biały dzień
k@czy - zgodnie z życzeniem, ostatnie już siedzi w galerii
pozdrówka
Zgadzam się z k@czym. Na trzecim (#95) za duży kontrast między ciemnym dołem a jasną, zamgloną górą. Samo zestawienie poziomego i pionowego budynku ciekawe. Wróć tam, kiedy będzie pogoda.
Najlepsze ostatnie (#98 ), My Zeil to prawdziwa "kopalnia" tematów![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo podoba mi się zdjęcie 96, 97, 98. Pierwsze dwa dość orginalnie oddają uliczne sceny a zawarty w nich ruch bardzo korzystnie wpływa na kadr. Orginalna architektura na ostatnim jest swietna.
pozdrawiam Wiejo
Fajny klimatyczny poważny portretlekki przepał na czubku nosa chyba
![]()
Wersja w B&W jak dla mnie..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography