Fajna ostrość i detal,ale jak dla mnie za chłodne deko...a co do 205 to bym mniej wyostrzył...pierścienie te co miałeś to odesłałem 2 komplety(czekam na zwrot kasy)
Fajna ostrość i detal,ale jak dla mnie za chłodne deko...a co do 205 to bym mniej wyostrzył...pierścienie te co miałeś to odesłałem 2 komplety(czekam na zwrot kasy)
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wiesz co rozmawiałem telefonicznie ze sprzedawcami i podobno nie ma problemu z pierścieniami meike(delta) tylko że wolał bym wersję z metalowym bagnetem a są tylko eco czyli plastik(może się skusze na nie)
ja zakupiłem te: http://www.ebay.com/itm/330901232945
jak dojdą to dam znać czy są ok (mam taką nadzieję)
Karol + Olek + kilka szkiełek
Fajne ostatnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No na razie jedno z galerii.
Muszę przyznać że ten bies jest strasznie upierdliwy do focenia. Od 3 dni na niego poluje. Co wchodzę na łąkę to z 5 sztuk podlatuję do góry jakieś już 2 m ode mnie. Pełno lata w koło ale podejść się nie da. Kurcze 4.30 a te latają jak szalone. Dopiero dziś jak była mgła i im troszkę skrzydełka nasiąkły to z 30 szt które goniłem tylko jeden spokojnie siedział na trawce (chyba jakiś model lub modelka). Wlazł na czubek trawki i pozował. Niestety wiało i czas trzeba było skracać. Skończyło się na stacowaniu, ten egzemplarz to około 20 klatek. Nie widać tego ale miał skrzydełka złożone w literkę V.
206.
Wiem, na prawym czułku paprochy po stackowaniu zostały![]()
Na lewym czułku. Gadasz jak baba (odwrotnie)
...
myślałem, że to rusałka żałobnik, ale mi coś nie pasuje ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Oj tam, nie marudź o paprochach! I tak ładnie ten motylek wyszedł. Zwłaszcza, jeśli wiało.![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...