Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: OLYMPUS Space-Kosmiczny zestaw- nagrody

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria

OLYMPUS Space-Kosmiczny zestaw- nagrody

Projekt Olympus w przestrzeni kosmicznej 2009 – Masz szansę zdobyć unikalny, oferowany w ściśle limitowanej edycji „Kosmiczny zestaw” Olympus ! Tylko dla użytkowników E-System!

„Kosmiczny zestaw” Olympus – dostępny jedynie w ściśle limitowanej edycji, która nie jest przeznaczona do sprzedaży – składa się z dwóch przezroczystych zakrywek obiektywu (ø 67 oraz 72mm) i paska do aparatu w kolorze ekologicznej zieleni. Zestaw został wprowadzony z okazji Kosmicznego Projektu Olympus, w ramach którego astronauta Dr Koichi Wakata zabrał ze sobą do międzynarodowej orbitalnej stacji kosmicznej lustrzankę E-3 z obiektywami ZUIKO DIGITAL, by wykonać fascynujące zdjęcia Ziemi.

Biorąc udział w promocji i rejestrując swój nowy produkt E-System zyskujesz szansę wygrania unikalnego, oferowanego w ściśle limitowanej edycji kolekcjonerskich akcesoriów przygotowanych z okazji 90-tej rocznicy Olympus – zestawu „Olympus w przestrzeni kosmicznej 2009”

Kliknij tutaj, aby zarejestrować się i wziąć udział w promocji „Kosmicznego zestawu” Olympus

Warunki promocji

Promocja: „Kosmiczny zestaw” Olympus będzie trwała od 20.05. 2009 do 31.07. 2009. Wyłącznie posiadacze jednego z poniższych aparatów fotograficznych Olympus E-System bądź obiektywów E- System są uprawnieni, by wziąć udział w promocji.

*aparaty fotograficzne E-System:
    E-3
    E-30

*obiektywy E-System:
    ZUIKO DIGITAL ED 50-200mm 1:2.8-3.5 SWD
    ZUIKO DIGITAL 11-22 mm 1:2.8-3.5

Informujemy, że klienci mogą zarejestrować tylko jeden produkt. Możliwe jest zarejestrowanie wyłącznie nowych produktów.
    Klient bierze udział w promocji rejestrując uwzględniany w promocji produkt Olympus E- System pod następującym adresem internetowym:
    http://www.olympus-consumer.com/pl/p...pace2009.popup

Wszyscy uczestnicy promocji wezmą udział w losowaniu następującej nagrody:

„Kosmicznego zestawu” Olympus
    zawiera on unikalny przygotowany z okazji 90-lecia Olympus pasek do aparatu, dwie zakrywki obiektywu (67 & 72mm) oraz kartę pamiątkową „Olympus w przestrzeni kosmicznej 2009” logo Projektu Kosmicznego.

Szczęśliwi zwycięzcy zostaną poinformowani emailem w połowie lipca 2009. Nie są oferowane nagrody alternatywne. Przystępując do promocji: „Kosmiczny zestaw” Olympus, uczestnicy potwierdzają, ze zapoznali się z naszą polityką Ochrony prywatności.

Niniejsza promocja prowadzona jest przez Olympus i jest przeznaczona dla wszystkich osób w wieku od lat 18, które zdecydują się przysłać zgłoszenia.

W promocji nie mogą brać udziału pracownicy Olympus. Wyłączone jest podejmowanie działań prawnych.

Więcej na:
    http://www2.olympus.pl/consumer/208_...?olycmp=955821
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

| OlyJedi Awatar lokin
    Mieszka w
    Talibowo Dolne
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    ...ale u Ciebie jest stara data konkursu jak dobrze widzę.
    25/1,4; 45/1,8; 9/8

| OlyJedi Awatar kapir
    Mieszka w
    Staszów
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    - Dziś pocztą przyszła mała przesyłeczka - nie wiedziałem co to? Po otwarciu okazało się, że stałem się szczęśliwym posiadaczem zestawu kosmicznych dekielków i paska
    "Jeśli chcesz uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" (Elbert Hubbard)
    OM-D i OM1n: 12-50 Panas 20/1,7 OZ 50/1,8 OZ 135/3,5 vivitar 28/2,5 metz 54mz4i.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Gundi
    Mieszka w
    Muszyna / Kraków
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kapir Zobacz posta
    - Dziś pocztą przyszła mała przesyłeczka - nie wiedziałem co to? Po otwarciu okazało się, że stałem się szczęśliwym posiadaczem zestawu kosmicznych dekielków i paska
    pochwal się zrób zdjęcia jak to wygląda

gratulacje!

| OlyJedi Awatar caymer
    Mieszka w
    Lesko
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    też dzisiaj dostałem, to jakaś zmasowana akcja chyba

| OlyJedi Awatar lokin
    Mieszka w
    Talibowo Dolne
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez caymer Zobacz posta
    też dzisiaj dostałem, to jakaś zmasowana akcja chyba
    jak w banku!
    ja też dostałem
    teraz tylko kupić sejf, schować... i za 100 lat bedzie mozna (wnuki będą mogły) sprzedać, a za równowartość kupić najnowszą puchę olka ,albo dwie
    25/1,4; 45/1,8; 9/8

| OlyJedi Awatar kapir
    Mieszka w
    Staszów
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez lokin Zobacz posta
    jak w banku!
    ja też dostałem
    teraz tylko kupić sejf, schować... i za 100 lat bedzie mozna (wnuki będą mogły) sprzedać, a za równowartość kupić najnowszą puchę olka ,albo dwie
    Też mam dylemat co z zestawem zrobić. Kusi mnie, aby pasek podpiąć do mojej OM1n, ale z drugiej strony zastanawiam się, czy nie sprzedać teraz, lub na 100 rocznicę Olympusa
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	004.jpg
Wyświetleń:	284
Rozmiar:	100,5 KB
ID:	23783  
    Ostatnio edytowane przez kapir ; 22.09.09 o 18:42
    "Jeśli chcesz uniknąć krytyki - nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim" (Elbert Hubbard)
    OM-D i OM1n: 12-50 Panas 20/1,7 OZ 50/1,8 OZ 135/3,5 vivitar 28/2,5 metz 54mz4i.

| OlyJedi Awatar niwi
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    też to dostałem

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice P-ń
    Siła reputacji
    35
    Moja galeria
    Zaskoczeni ? Ktos z Was nie zamawial (nie bral udzialu w konkursie) i dostal ?
    Rolleicord, Canon
    flickr