podoba mi się 13'stka.
pzdr
22, 23 i 26 - z ostatniej serii moim zdaniem najlepsze / najciekawsze.
Ostatnie: Hm... "Backstage"?
Ciężko ocenić taką ilość.
25,26,31,36- przyciągnęły moją uwagę![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
ja się zatrzymałem na 25 i 26 bardzo mi się podobają.
Jak jest tyle zdjęć na raz to jak w perfumerii po kilku zapachach wszystko się miesza.
dobra następnym razem je podzielę
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
23,25,26 i chyba 36 - nie robal, a jaszczur. Za dużo do pamiętania. Po 3 mam mętlik, poi 5- sklerozę dokumentną.
Robale zdecydowanie lepsze od kwiatków.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
Cześć rumi,
Przejrzałem sobie cały wątek, na szczęście dla mnie jeszcze krótki, i muszę przyznać, że zdjęcia mi się spodobały. Na pewno makro to jest coś co lubisz, i jesteś dobry w tym, ale w wątku przewinęła się również urocza postać ludzka (nie mam na myśli kolegi bodzia
) - jak rozumiem w niedalekiej przyszłości coś ze swoją modelką wrzucisz tutaj.
Koledzy wspominali, że "za dużo na raz" zdjęć - zdecydowanie musisz prowadzić wstępną selekcję, i dopiero potem wrzucać na forum. Zadaj sobie pytanie, co może zaciekawić obserwatora.
Ostatni zestaw jest bardzo barwny, jak niemal wszystkie twoje makrofoty, to czarne coś z rogami wygląda uroczo
Czy z tego czegoś urośnie motyl? Jeśli tak, to sfoć go, i zestaw potem foty razem....
Mucha ładnie świeci, ale muchy to nie jest coś, za czym bym przepadał.
życzę ci powodzenia w portretowaniu teraz ;]
pozdrawiam,