@marwit - ja podobnie jak "marekfe" nie czuje sie na siłach, choc moge jasno napisac, iz uwazam ze ciezko powiedziec od tak "jak najlepiej ustawic Olka w danych warunkach". Wiekszosc to metoda prob i bledow. Tak jest w moim przypadku![]()
@marwit - ja podobnie jak "marekfe" nie czuje sie na siłach, choc moge jasno napisac, iz uwazam ze ciezko powiedziec od tak "jak najlepiej ustawic Olka w danych warunkach". Wiekszosc to metoda prob i bledow. Tak jest w moim przypadku![]()
To juz ostatia partia zdjec godnych pokazaniaW sumie moglbym podzielic na jeszcze apre postow ale mi sie nie chce, sorki za maly spam
![]()
Ostatnie miejsce naszej podrozy: San Francisco
1. Kto by pomyslal![]()
2. China Town Gate
3. Alcatraz
4. Jeden z wielu lwow morskich rezydujacych przy Pier 39
5. Zzzz... zzzz....
6. Typowa ulica SF
7. Golden Gate Bridge, niestety pogoda nie dopisala![]()
8. A takie cos
9. Domki wiktorianskie przy Alamo Square Park
10. Golden Gate Park, Memorial ofiar AIDS
11. 1/8 wielkiego okregu z nazwisk....
12. ....
13. Kwiatek w Japaneese Tea Garden w Golden Gate Park
14. Niesmiale proby robienia "artystycznych" zdjec![]()
15. No i slynny tramwaj San Francisco
Ciesze sie ze Wam sie podobaly zdjecia przeze mnie prezentowane teraz czas sie wziasc za prawdziwa nauke fotografii, mam nadzieje ze z czasem wiecej niz mniej robionych przeze mnie zdjec bedzie sie nadawala do prezentacji na tym forum![]()
Pozdrawiam
marwit
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
...... no cóż. Koniec. Szkoda. Fotki jak na "szybkie strzelanie" to naprawdę rewelka. Bardzo mi się podobały.
Pozdrawiam.
mente et malleo
Mam rodzinę pod San Francisco więc z tego rejonu oglądałem pare setek fotografii no i w Twoich czegoś mi brakuje, pytanie tylko czego?? Nie chodzi mi o stronę techniczną, tylko zastanawiam się czy nie pominąłeś jakiejś charakterystycznej rzeczy SF.
Dzieki za cała wirtualną wyprawe po Stanach.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Szkoda...ze taka krotka ta wyprawaKadry jak na wakacyjne...bardzo fajne. Niech tylko zniosą wizy
![]()
![]()
Zdjęcie 6 zupełnie nie udane - gdzie tramwaj?Przynajmniej na 15 lekka rehabilitacja.
Przepraszam, ale to już takie moje zboczenie.![]()
C 4000Z
witamdo mnie najbardziej przemmawiają z tej serii 3 oraz 9... a propos... fotka Alcatraz z daleka zrobiona? w jakim przyblizeniu? Z exifa jakos nie udało mi sie odczytac...
@luc4s: hmm, na prawde nie wiem o czym moglbym zapomniec
@qwerty: z Pier 41 bodajze, nie pamietam dokladnie w jakim przyblizeniu, gdyz aparat w trakcie robienia zdjecia nie pokazuje krotnosci zoomu ale gdy robilem na maxa to mialem caly budynek na szczycie w kadrze.
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb