No no jeszcze raz super... Najbardziej m isie podoba ten widoczek (zachod slonca) poprostu rewelacjaPOZDRAWIAM
No no jeszcze raz super... Najbardziej m isie podoba ten widoczek (zachod slonca) poprostu rewelacjaPOZDRAWIAM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
dziękiwybor był trudny bo po odrzuceniu fotek z udziałem bliskich i tak zostało około setki... w tym nawet ciekawe turystycznie ale np. z okna autobusu wraz z odbiciami
I tak wszystkie są bardziej lub mniej przypadkowe
wiec tym bardziej sie cieszę ze sie podobają
![]()
Zdjecia rewelacyjneSzczegolnie przypadly mi do gustu wszystkie przedstawiajace widoki
no i delfinki.
-------------------------------------------------------
Olympus C-740UZ + Statyw
WowZdjęcia mi sie bdb podobaja, zwlaszcza zachód słońca...taki cieplutki, mniam
Sadze jednak, ze nie oddaja nawet w 50% atmosfery wysp Kanaryjskich, bo tam trza byc i to przezyc, prawda qwerty
?
Ja rowniez jestem ZAZamieszczone przez qwerty
To napewno w jakims stopniu uatrakcyjniłoby forum Olusia. A co na to moderatorzy i Jeronimo
?
masz rację... fotki to... tylko fotkiz czasem pomagajace zetrzec coraz grubszą warstwe kurzu na wspomnieniach... które pomimo ze są piękne jednak blakną "przykrywane" nowszymi przezyciami...
Nowych dzialow nie mooge tworzyc, bo mod nie moze. Jezeli chcecie mozecie natomist zrobis sobie topika i tam wrzucac do jednego watku takie fotki.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Topic rzecz piękna ale... przeglądanie sekwencyjne ma sens jesli jest o skonczonej długosci a któz to zagwarantuje?no ale zobaczymy co powie admin
![]()
spox... wszystko jest mozliwe.. trwaja prace nad nowym forum
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Zamieszczone przez Jeronimo
![]()
![]()