Kadruję sporadycznie :]
Także z tego, co widzę, to skórka nie warta wyprawki...
Pozostaje tylko odszukać źródło-sklep, w którym mają jeszcze jedynkę!
Kadruję sporadycznie :]
Także z tego, co widzę, to skórka nie warta wyprawki...
Pozostaje tylko odszukać źródło-sklep, w którym mają jeszcze jedynkę!
Albo poczekać chwilę i periodycznie przeglądać nasz dział Kupię/Sprzedam, często się tam pojawiają. Pozdrawiam !
Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !
A może na tej stronce...http://www.17photo.com/product.asp?id=261060 . Nie wiem jakie są ceny w Polsce ale np. porównując z cenami w Angli, jest o wiele taniej...
Używam 14-54 I i jest boski
Teraz wziąłbym II bo coś mi się wydaje że następcą E-1 będzie w końcu body mikro4/3 a moje przeczucie mnie jeszcze (niestety) nigdy nie zawiodło.
Ostatnio edytowane przez BartB ; 4.07.09 o 15:48
Ja mam jedynkę i modelki są zadowolone.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Gwarancja jest tylko rok, ale jest to sprzęt nowy za cenę ok 650 dolarów(wersja II) i ok 100 dolców mniej za jedynkę. Nie dawno widziałem gdzieś w internecie I-kę za 2000 zł bez gwarancji..... Czyli w zasadzie można kupić obiektyw nowy z roczną gwarancją za cenę troszkę mniejszą niż używka w Polsce... Wybór należy do Ciebie...
Pozdrawiam
A tak z ciekawości - czy cła (bodajże 12%) i VATu już się nie płaci w Rzeczypospolitej? Jakoś nikt nie porusza tego tematu :]
The question is: What is a Mahna Mahna?
Co do cła to najlepiej sprowadzić aparat przez kogoś. Kwestia żeby nie wieźć w pudełku, tylko rozpakowany w torbie/plecaku z resztą sprzętu. Ja w taki sposób ściągałem aparat ze szkiełkami. Wiozła mi go 84letnia babcia. Celnik zapytał ją czy to komuś wiezie, ale ona twardo odpowiedziała, że aparat jest jej bo chce popykać fotki w Polsce. Przyznała później, że jak się go zapytała czy może gdzieś w pobliżu kupić kliszę do tego aparatu to się jakoś dziwnie na nią popatrzył![]()