Nadal MSZ trochę brakuje ostrości. Warto wyostrzyć fotki po zmniejszeniu.
Poza tym praktycznie wszystkie kadry centralne - poczytaj trochę o kompozycji, mocnych punktach.
Pozdrawiam
Nadal MSZ trochę brakuje ostrości. Warto wyostrzyć fotki po zmniejszeniu.
Poza tym praktycznie wszystkie kadry centralne - poczytaj trochę o kompozycji, mocnych punktach.
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Hoya mało ciekawa, nieostra i fatalne tło. Kadr nadal centralny...
Co jest z tymi klamerkami? Sezon na suszenie prania? Zaległości ludki odrabiają?![]()
![]()
![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Witaj
13- podoba mi sie ostrosc i kolorki
17- szkoda że z prawej ucięte, ale pomysł był ciekawy
18- też ciekawe, ale msz wróbel powinien być ostrzejszy
klamerki- bardzo fajnie, ale podrasowałabym kontrast, bo zbyt się wszystko zlewa w jedną plamę
Pozdrawiam serdecznie
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dzieki za obiektywną ocenę.
Nie wiem czy dokładnie o to chodziło ale zrobiłam jak najlepiej umiałam, dopiero ucze się obróbki zdjęć więc...
Świetnie! Bardzo mi się podoba, naprawdę![]()
Miłego dnia życzę![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Dzieki![]()
Druga odsłona klamerek o wiele lepsza.
Zdjęcie nr 21 - wróbelek
Zdjecie nr 22 - Wiktoria
Witaj,
21 bardzo przyjemne
Pozdrawiam
Pozdrawiam, Nataszach