Kolejny kwiatuszek w mojej kolekcji![]()
Kolejny kwiatuszek w mojej kolekcji![]()
Sorki jeszcze raz wysyłam
Kwiatek nieprzepalony, kadr nie jest centralny - to na plus. Ale szkoda, że ucięłaś mu kawałek płatka i szkoda tej białej plamki w prawym dolnym rogu.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Zdjęcie nr 34 - Waszka
Zdjęcie nr 35 - Pestki
Zdjęcie nr 36 - Pszczółka (wiem, że zdjęcie przepalone na liściu)
Pzdr!!!
Co do ostatniej serii, to mam mieszane uczucia. Ważka ma małą głębię ostrości i jest centralnie umieszczona w kadrze, moim zdaniem trochę za dużo nieostrości jest na zdjęciu.
Pestki...hmm...raczej łupinki same... no nie wiem, ale chyba mało wdzięczny temat na zdjęcia. Żeby jeszcze były pełne...a tak, to trochę mam wrażenie, jakbyś zaprezentowała zawartość śmietniczki. Nie podoba mi się to zdjęcie, mimo, że pod względem technicznym nie mogę mu nic zarzucić.
A owad jest nie po tej stronie kadru. Przed sobą powinien mieć więcej wolnego miejsca, niż za sobą, a u Ciebie jest na odwrót. Mam też wrażenie, że nie jest ostry. No i przepał, ale o tym sama dobrze wiesz
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Dzięki za opinie i sorki za błąd w pisowni![]()
Ważka nieostra, słonecznik śmietnikowy (nie wiem, co chciałaś pokazać?), a bzyk malutki...
Ta seria mi się nie podoba.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Witam!po krótkiej nieobecności wrzucam fotki mojej ulubionej modelki
37 - "wcinam malinkę"
38 - "tam chcę iść..."
Witam!dawno mnie nie było, niestety brak czasu ale udało mi się troszkę pochodzić z aparatem i powstały takie tam różnościoczywiście pod waszą krytykę!
39 - motylek
40 - lądujący bąk
41 - bączek bez raczek
42 - pszczoła
43 - podwójny kwiat
44 - kwiatek