Sam rozważałem czy wziąć aparat i iść napstykać bądź co bądź ważne dla historii fakty ale jakoś tak czuje przed tym tematem respekt i nie mam wewnętrznej potrzeby.
Te plusowanie i minusowanie jest bez sensu
Sorry za wielkie OT
Powróćmy do fotografii
Sam rozważałem czy wziąć aparat i iść napstykać bądź co bądź ważne dla historii fakty ale jakoś tak czuje przed tym tematem respekt i nie mam wewnętrznej potrzeby.
Te plusowanie i minusowanie jest bez sensu
Sorry za wielkie OT
Powróćmy do fotografii
e520 + 14-42 + 40-150
Mój wątek -> http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=71233
Zdjęcia się bronią miejscem i czasem wykonania. To, że nie są być może idealne technicznie itd jest nieważne. Dzięki za tą dokumentalną wstawkę.
PS. A z tą reputacją to już byście zluzowali. Jak się wam niepodoba dostawanie minusów to sobie wyłączcie reputację, bo nikt się nie kłóci o niepodpisane plusy. Zresztą nie ma obowiązku podpisywania minusów tak samo jak plusów.
bardzo ciekawy reportaż![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Pierwszy mój motylek w tym roku...
...i jeszcze jeden, wiem że trawka weszła w kadr ale ogólnie foteczka bardzo mi leży![]()
Kilka fotek z mojego mazurskiego wypadu.
Pierwszy motylek jest śliczny, stokrotki mniej, bo spalone
ale on sam- pod światło jest super
Drugi motylek jest gorszy
Z ostatniej serii portret ptaszka jest dobry no i ważka niczego sobie, tylko zachodzę w głowę czemu fotka do góry nogami![]()
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
To przypadek, że zdjęcie jest odwrócone. Niechcący sama to zrobiłam![]()
sikorka ta mi sie podoba,ale tak bym ja widzial,bardziej zlosliwa
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
I - widoczek na Tatry
II - Kościół
III - Kościół (wiem, że nie ostre ale robione w czasie jazdy samochodem)
IV - Burza
V - Skoczek w czasie lotu
VI - Skoczek po ladowaniu