jak na pierwsze to rewelacja mnie się podobają.Dawaj następne![]()
jak na pierwsze to rewelacja mnie się podobają.Dawaj następne![]()
Dużo chęci mało czasu
mój wątek: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15619
Dziękuje za oceny. Cieszę się, że zdjęcia Wam się podobają.
Dorzucam kolejne.
Pierwsze w podobnym stylu jak jak wcześniejsze. Cztery kolejne to raczej zdjęcia dymu z samolotu niż samego samolotu. Ostatnie to portret pilota w czasie lotu. Zapraszam do oglądania i oceny.
P.S. Przepraszam, że się nie odzywałem, ale to ze względu na brak czasu.
Ostatnio edytowane przez jack64 ; 1.07.09 o 16:07
wróć do numerowania fotek tam mi się podoba P6076663.jpg wygląda jak okładdka wydrukowana na papierze kredowym.
Spróbuję numerować. Zobaczymy jak mi wyjdzie. Jak narazie mam problemy z obsługą forum. Dzieki za komentarz.
Nie jest źle. Mi się podobają. Tylko faktycznie numeruj jakoś, bo za chwilę, jak wrzucisz jeszcze kilka, zrobi się niezły bałagan.
Teraz dla odmiany inne zdjęcia i historyjka.
Wyleciała pszczółka na poszukiwanie przyjemności ( 09 ). Latała, latała aż znalazła kwiatek, który jej się spodobał. Zbliżyła się do niego delikatnie i z obawą ( 10 ). Później już odważna i pewna siebie wykorzystała wszystkie jego zalety. (11). Na koniec odleciała zostawiając wykorzystaną piękność w samotności (12). Jak to kobieta. Miłego oglądania. Dziękuję za komentarze.
Litości! Zmniejszaj Twoje zdjęcia- 800 x 600pix i do 300KB w zupełności wystarczy.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witaj,
Przepraszam, ale jak dla mnie to ta ostatnia seria trochę nie teges...
Rozmazane, nieostre, bałagan- spróbuj może skupić się na jednym kwiatku, wykadrować i wyostrzyć go, podrasować kolorki![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Trochę za dużo jest w kadrze, stąd wrażenie ogólnego bałaganu, pojedyncze źdźbła traw tworzą linie, które chaotycznym ułożeniem w kadrze sprawiają, że nie wiadomo na czym skupić wzrok. Najlepsze z ostatniego rzutu jest pierwsze zdjęcie, bo jest najklarowniejsze, ale brakuje ostrej koniczynki. Wiem, że to jest trudne, złapać w ostrości i kwiatek i latającego wokół niego bąka, całą resztę pozostawiając w ładnym rozmyciu, ale próbować warto, może się uda
No i helmuth ma rację, za duże te fotki.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Co do wielkości wklejanych zdjęć to jeszcze nad tym nie panuję. Wklejając zdjęcie duże (ok. 2Mb) program przerobił mi je na ok 200 kb. Ostatnio wklejałem małe ( poniżej 1Mb) i program pozostrawił je w tej samej wielkości. Jeszcze nie do końca wiem jak to działa.
Co do bałaganu na zdjęciach to fakt, trochę tego dużo. Tyle, że robiąc je specjalnie wlazłem w gęstą koniczynę, żeby było widać, że to łąka, a nie dwa kwiatki postawione w pokoju. Ale dyskutował nie będę. Dziękuję.