Ja bym zostawił portret konia![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Za Helmuthem + orzeszki
a reszta nie ladna?![]()
Olympus E410
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
oj wiem wiem ...
to moze inaczej ...powiedz co poprawic w tych ladnych ale nie dobrych![]()
Olympus E410
Niestety! Nic Ci nie doradzę. 1, 2 i 5 to zupełnie nie moja dziedzina
![]()
Aha no OK dzieki
Olympus E410
Nic nie poprawić. Zrobić inne z różnych perspektyw. Dzieci byłyby ciekawsze gdybyś pokazała przedmiot ich rozmowy/poszukiwań, albo gdyby światło stworzyło atomsferę. W 1 widać, że "inna" perspektywa nie jest Ci obca i idź w tym kierunku! Orzeszki świetne, chociaż brakuje jakiegoś oddolnego oświetlenia, ale na to masz jeszcze czasKoń jest extra, a w portrecie przeszkadza ławka
![]()
kon sie wszystkim podoba, bo jest najmniej bledow technicznych. reszta za jasna/ciemna, lub nie bardzo wiadomo o co chodzi (orzeszki, samochody). popracuj nad technika, a pozniej nad kompozycja.
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++