Jeszcze to i starczy narazie
Tym razem w roli glownej warzywa zamiast owoca.
Pochodza z poblsikiej kuchni. Wczesniej byly w siatce, a jeszcze
wczesniej...nie mam pojecia.
Oswietlone nie powiem czym bo znow mi zwymyslaja![]()
Jeszcze to i starczy narazie
Tym razem w roli glownej warzywa zamiast owoca.
Pochodza z poblsikiej kuchni. Wczesniej byly w siatce, a jeszcze
wczesniej...nie mam pojecia.
Oswietlone nie powiem czym bo znow mi zwymyslaja![]()
Fajne, tez tak kcem umiec![]()
![]()
Milo by bylo, jakbys jednak pochwalil sie za pomoca czego uzyskales tak dobry efekt - bardzo miekkie swiatelko, jakby z softboxa wyszlo.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Tym razem byl to zamontowany na statywie...stary rzutnik do bajek "Ania"Przed rzutnikiem kalka techniczna i wrota w postaci czarnych kartonikow.
Troche kombinowania z katem ustawienia i zniwelowany "bialy" odblysk przy pomocy innej czarnej tekturki. Tak w skrocie![]()
| C4000 @ Velbon Sherpa 600n |
| SIGMA EF-500 Super @ flash socket - jack 2.5mm (modified by me) |
No łaadnieMoim zdaniem dużo ciekawsze od brzoskwinki
Oświetlenie rewelacyjne!
Tylko czemu pomidory są takie ziarniste - szumy czy co? Czy mi się tylko zdaje??
Olympus C-750 UZ
Zenit 12S
Troche zaszumialo, troche wzmocnione w ps. jako efekt uboczny mojego
stylu wyostrzania zdjec. Ale efekt sie spodobal i zostal jako zamierzony
A zaszumione dlatego, ze switelko nie bylo jakies specjalnie mocne w zwiazku z czym czas oscylowal w okolicy 1-2sek.
podziwiam Twoją pomysłowoscno i fotki rzecz jasna... moze kiedys sie skusze na takie eksperymenty... na razie lenistwo kaze mi focic to co wymaga niezbyt wielkiego wysiłku
![]()
Witam
Wyrazy podziwu za pracowitość. Ja kiedyś zacząłem kombinować z oświetleniem i po paru minutach dałem sobie spokój ale widzę że chyba spróbuję jeszcze raz. Naprawdę fajna fotka.
Pozdrawiam.
mente et malleo