Kolejne zdjęcie.
Tamte dwa zdjęcia robione były jeszcze moim canonem a720is stąd może i ta nieostrość. To zdjęcie zrobione jest już olkiem e520
Mirek54 dzięki za rady.
Kolejne zdjęcie.
Tamte dwa zdjęcia robione były jeszcze moim canonem a720is stąd może i ta nieostrość. To zdjęcie zrobione jest już olkiem e520
Mirek54 dzięki za rady.
Co to jest?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
To są krople na moim oknie w świetle ulicznej lampy
Porównując do tej foty z Olka to chyba te z kanona lepsze.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Ja płakał nie będę.
Na pierwszym zdjęciu te dziwne odblaski spowodowane są użyciem filtra połówkowego.
A więc, ostatnio zainteresowałem się bardzo zdjęciami nieba, formacji chmur, zachodami słońca etc. i tu umieszczam jedną z moich pierwszych prób. Jak będę miał chwilę to jeszcze coś wrzucę.![]()
Proponuję żebyś numerował wrzucane fotki zamiast nadawać im tytuły, będzie nam łatwiej się do nich odwołać.
Dwójka z ostatniej serii zupełnie nie wiem co ma przedstawiać, ot chmurka i kawałek blasku słońca. Nudne, puste, bez przekazu.
Co do szklarnii to jest już lepiej, podoba mi się.
Szklarnia na TAK,
Sky - nieciekawe
Jestem. Dlatego się udzielam
IMHO- kropelka fajna, szklarnia też.
Niebo- hm..., no nie bardzo![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach