ee co ma pójść nie tak? Olympus honoruje gwarancje z USA (ale tylko rok, a nie dwa lata)
Chodziło mi o to że dla kilku złotych nie warto ryzykować że np. gdzieś przesyłka zaginie ... się uszkodzi ... lub sklep w konia polaczka zrobi i nie wyśle :P Lpeij swoich praw tu na miejscu dochodzić niż za granicą.
Chodziło mi o to że dla kilku złotych nie warto ryzykować że np. gdzieś przesyłka zaginie ... się uszkodzi ... lub sklep w konia polaczka zrobi i nie wyśle :P Lpeij swoich praw tu na miejscu dochodzić niż za granicą.
Właśnie nie! Za granicą robisz aferę, że Cię dyskryminują za pochodzenie i jeszcze Ci takie odszkodowanie dopłacą że kupisz 5 takich obiektywów
Właśnie nie! Za granicą robisz aferę, że Cię dyskryminują za pochodzenie ...
No chyba, że kupujesz w Kanadzie... wtedy możesz dostać zamiast szkła...fikuśny paralizator, a jeśli się będziesz jeszcze stawiał, to dodatkowo jakiś biały anglosaski inteligent użyje go na tobie, oczywiście jedynie w samoobronie
Właśnie nie! Za granicą robisz aferę, że Cię dyskryminują za pochodzenie i jeszcze Ci takie odszkodowanie dopłacą że kupisz 5 takich obiektywów
jeśli chodzi o rynek EU to się nie boję ale chętnie się dowiem jak się robi aferę w USA z Polski bo jedna firma nie wysłała mi płyty DVD i co jeszcze bardziej mnie wkurzyło cały czas za to przysyłała mi reklamy.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.