Punkt widokowy nad rzeka Yellowstone w parku Yellowstone, Wyoming, USA
Zapraszam do komentowania.
Jest to moj pierwszy aparat wczesniej nawet zwyklym analogiem nie robilem zdjec wiec prosze o wyrozumialosc![]()
Punkt widokowy nad rzeka Yellowstone w parku Yellowstone, Wyoming, USA
Zapraszam do komentowania.
Jest to moj pierwszy aparat wczesniej nawet zwyklym analogiem nie robilem zdjec wiec prosze o wyrozumialosc![]()
E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
Chciałbym chyba bardziej zobaczyć ten wodospad w tle jak barierkę. Zważywszy że nigdy tam nie byłem, więć może więcej fotek![]()
![]()
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Fotek bedzie wiecej ale niestety po powrocie mamusia mi oswiadczyla za cd-rom sie popsul wiec wiecej zdjec za jakis czas...![]()
Udalo mi sie jeszcze jedno znalezc. Hoover Dam, na granicy Nevady i Arizony chyba kazdy slyszal o tej jednej z najwiekszych tam na swiecie (jedno z pierwszych zdjec nocnych)
@ marwit - od lat moim najwiekszym marzeniem jest podroz do USA i podroz po USA (Route66). Od siebie moge powiedziec tyle : zdjecia super i naprawde licze na więcej![]()
![]()
![]()
...a jesli jest szansa - na wszystkie (CD/wysyłka/zapłace). Choc w taki sposob moglbym zrealizowac marzenia jak narazie.
PS. Czytam ze Arizony nie pominąłeś, moglbym looknac na Grand Canyon![]()
![]()
Zacznę od drugiego zdjęcia, po prostu rewelacja. Szkoda że tak rzadko na tym forum pojawiają się zdjęcia nocne.
Co do pierwszego zdjęcia to mam mieszane uczucia. Rozumiem że poręcz z pięknego drewna, potężna śruba, ale bardziej interesujący byłby ten wodospad![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
@kondi Oczywiscie ze Wielkiego Kanionu nie ominalem niestety wszystkie zdjecia mam na plytach ale postaram sie je jak najszybciej zrzucic.
Nie moge sie doczekacZamieszczone przez marwit
![]()
Przyłączam się do tego co napisał No-shadow Kick. Drugie zdjęcie rewelacyjne. A co na to FBI i CIA![]()
![]()
![]()
Super... Ta fotka nocna bardzo spoko.
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek