Tak jak już pisałam () te pierwsze są spod Kielc, fotka robiona niedaleko Chęcin. U mnie niestety jest płasko
Dzięki za wizytę![]()
Tak jak już pisałam () te pierwsze są spod Kielc, fotka robiona niedaleko Chęcin. U mnie niestety jest płasko
Dzięki za wizytę![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Ciekawy eksperyment na 15ale wie wiem, czy nie lepiej byłoby, gdyby kadr był naturalny. Jest bardzo ładne lustro
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth - mówisz i masz![]()
Chyba lepiej, przynajmniej mi się bardziej "widzi"Z pionowym, może spróbuj pokombinować "mocnego" B&W
![]()
12 i 13 bardzo ładne widoki, miłe kolory. 15 rzeczywiscie lepiej w wersji drugiej pzd
15a - świetne foto.
Pozdrówka.
15a - podoba mi się.Lubię drzewa i odbicia, a rzęsa dodaje ładny kolor.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
No proszę, a ja z racji spacerów z psem dość często widzę to przewalone drzewo i opatrzył mi się ten widok na tyle, że wykombinowałam sobie ten pionowy kadr. Jak widać niepotrzebnie, większości podoba się tak, jak jest w naturze
A za komentarze serdecznie dziękuję![]()