Wydaje m się, że róża w kolorze jest mdła, mało wyrazista. W kolorze, trudniej zauważyć kompozycję. B&W bardziej mi się podoba, dałbym do Galerii![]()
Wydaje m się, że róża w kolorze jest mdła, mało wyrazista. W kolorze, trudniej zauważyć kompozycję. B&W bardziej mi się podoba, dałbym do Galerii![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzisiaj trzy zdjęcia. Pierwsze z początku czerwca, a dwa kolejne to wczorajszy zachód. Niestety jestem bardzo wrażliwa na kolory zachodzącego słońca i tak jak Stuhrowi rzucało się na uszy jak go co wzruszało, tak mnie rzuca na aparatNie wiem, czy mi to kiedyś przejdzie, więc pewnie będę Was jeszcze zachodami zamęczać
Oczywiście czekam na Wasze komentarze![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
19. Bardzo ładna kolorystyka
20. DobreJak na zachód, to nawet bardzo
Ładnie skadrowane.
21. to już gorsze, przynajmnie w porównaniu z poprzednim.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Grizz dobrze prawi, czy też lewi - zależy kto jak lubi.
20 mi się podoba. Ciekawe, czy nie dało się tak stanąć (fotografować z takiego miejsca), żeby pozbyć się krzaków z PD
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie ukrywam, że troszkę jestem zaskoczona (mile) Waszymi wypowiedziami, dzięki za komentarze
Najbardziej osobiście zadowolona jestem (czy też byłam) z 21, bardzo mi się spodobał po prostu ten wędkarz na tle wieczornej Warszawy. Dodaję jeszcze dwa zdjęcia z tego mostu, wiem, że bardzo podobne do siebie, ale nie za bardzo umiem wybrać, które jest lepszy.
I jeszcze raz 21, w trochę innych kolorkach, choć to te pierwsze były naturalne.
I jeszcze słowo do helmutha: Chyba dało się, 22 i 23 robione chyba właśnie z tego lepszego miejsca, może trochę musiałabym użyć stempla na środek wody (chyba zostałoby trochę krzaków na wodzie).
Czyli co: kadr z 23 z kolorami z 20? Teraz już tego nie zrobię, ale na pewno pojeżdżę jeszcze na ten most na zachody.