Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Postanowiłam, że zacznę odrabiać zaległości.
Bardzo urokliwa plaża, podoba mi się. To coś z rogami też fajne, ale lepsze zdecydowanie w drugiej wersji.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Serdecznie dziękuję za wszystkie komentarze.
Wrzucam kolejne próby portretu. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
78 mi się po prostu nie podoba. Nie będę się rozwodził co bo nie pasuje mi całe zdjęcie.
79 naprawdę fajna. Szkoda, że kontury kieliszka nie są troszeczkę bardziej widoczne. Może tak miało być, ale przeszkadza mi jeszcze brak łokcia
A 80 rozumie, że dla męskiej części forumFajne ale brakuje mi troszkę lewej (tak żeby cała ręka i stopa były)
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
Na 78 brakuje mi zamknięcia prawej strony oraz spojrzenia w strone obiektywu. 79 sympatyczne ale uważam, że kolor bardziej mógłby oddać lajtowy nastrój zdjęcia. 80 kadrowanie zarówno obiektywem jak i lusterkiem troche nie trafione.
pozdrawiam Wiejo
79. jak dla mnie..
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ładna modelkaTo 78 jakby zrobione w "locie", może jakby się spojrzała na Ciebie
79 w sumie mi się podoba, mały mankamencik że się twarz zlewa ale przyjemne w odbiorze
No i 80
Jak pisał Wiejo pokombinować z kadrem
![]()
Mam nadzieję że szybko pokażesz nam jeszcze trochę portretów![]()
Dzięki serdeczne za Wasze opinie.
I wrzucam jeszcze dwa zdjęcia z Asią w roli głównej. I oczywiście z niecierpliwością czekam na słowa od Was.![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
1 portret sympatycznyNo można było by tę żyłkę usunąć ale widzę że podczas sesji wino popijacie
(wiadomo skąd żyłka
)