Strona 30 z 52 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 520

Wątek: Wątek Agulki

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    za przedmowcami: 58
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

| OlyJedi Awatar JacekO
    Mieszka w
    Radom
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    58- bardzo fajne zdjęcie (nie rozwalaj kapliczki).
    Pozdrawiam Jacek

E620+ZD14-42+ZD40-150

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    58- ładne takie bardzo nasze zdjęcie. Widok który często się mija pędząc gdzieś tam autem a jednak przy drodze, daleko od ludzi jest kapliczka którą ktoś przyozdobi bukietem kwiatów. Praca z suwaczkami dała ciekawy efekt. 59- fajnie jest próbować i to sprawia frajdę a także pomaga w odnalezieniu właściwej drogi. Wynika ze zdjęcia, że dziewczyna jest ładna i zgrabna ale też tylko tyle potrafię o nim powiedzieć. Jeżeli chodzi o więcej to ja bez oczu portretowanej osoby nie potrafię poczuć zdjęcia, nie nawiążę więzi z obrazem ale to jest tylko moje bardzo osobiste zdanie.
    pozdrawiam Wiejo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Agulka
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Wiejo - było dokładnie tak, jak napisałeś. Wracając do domu, gdzieś po drodze zobaczyłam ten widoczek w ostatniej chwili, przejechałam jeszcze ze 100 metrów zanim zrozumiałam, że nie prędko będę tamtędy o zachodzie przejeżdżać i zawróciłam. Lubię takie swojskie obrazki, krzyże przydrożne i kapliczki. Mam niedaleko przy działce śliczną kapliczkę przy starym dębie, wymyśliłam sobie już nawet kadr, teraz tylko muszę się zmusić do wstania na wschód
    Kapliczkę dodałam do galerii, a tutaj przedstawiam spojrzenie na nią z bliska.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	60.jpg
Wyświetleń:	104
Rozmiar:	405,2 KB
ID:	26726  
    Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Agulka na oststnim zdjeciu coś sie podziało z jakośćią, co do galeriowej kapliczki -naprawdę ładnie- jedyny drobiazg, który od razu rzucił mi sie w oczy to PDR , tej po skosie idącej skiby mogłoby nie być. Dało mi to wrażenie , że źle do kadru stanęłaś. Choć wcale tak nie twierdzę.

Tak w ogóle, to co Ty tu kobieto w tych początkujących porabiasz??? Mało kobiet na tym portalu, choć zasil i wesprzyj koleżanki. Myślę , ze czas się stąd odmeldować
    Serdecznie pozdrawiam
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Agulka
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Agulka na oststnim zdjeciu coś sie podziało z jakośćią, co do galeriowej kapliczki -naprawdę ładnie- jedyny drobiazg, który od razu rzucił mi sie w oczy to PDR , tej po skosie idącej skiby mogłoby nie być. Dało mi to wrażenie , że źle do kadru stanęłaś. Choć wcale tak nie twierdzę.
    Nie stałam na przeciwko kapliczki, tylko pod kątem do niej, chciałam pokazać też jej boki. Może faktycznie źle. Co do skiby, to wystemplowałam asfalt, i byłam dumna i blada, że brzydkiego rogu się pozbyłam

A odnośnie ostatniego zdjęcia: pewnie wina obróbki.
    A krzaki na pierwszym planie, na tle ściany kapliczki poruszone są przez wiatr (mocno wiało). Nie wiem tylko co zostało poruszone w okienku...

Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Tak w ogóle, to co Ty tu kobieto w tych początkujących porabiasz??? Mało kobiet na tym portalu, choć zasil i wesprzyj koleżanki. Myślę , ze czas się stąd odmeldować
    Miłe to są słowa, ale... no nie wiem, czy faktycznie pora...

Dziękuję za komentarz
    Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Czas najwyższy, pisz do modów !
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Wanilia ma racje, pakuj walizki i organizuj przeprowadzke Kapliczka podoba sie, ocena w galerii.
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

| OlyJedi Awatar nataszach
    Mieszka w
    Kraków (PL)
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    za kolezankami, a potem zapros na parapetowke w nowej grupie
    "Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
    Pozdrawiam, Nataszach

| OlyJedi Awatar JacekO
    Mieszka w
    Radom
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Coby nie było, że tylko żeńska część tego forum to i ja się przyłączę. Wszystkiego dobrego tam u góry.
    Pozdrawiam Jacek

E620+ZD14-42+ZD40-150