za przedmowcami: 58![]()
za przedmowcami: 58![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
58- bardzo fajne zdjęcie (nie rozwalaj kapliczki).![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
58- ładne takie bardzo nasze zdjęcie. Widok który często się mija pędząc gdzieś tam autem a jednak przy drodze, daleko od ludzi jest kapliczka którą ktoś przyozdobi bukietem kwiatów. Praca z suwaczkami dała ciekawy efekt. 59- fajnie jest próbować i to sprawia frajdę a także pomaga w odnalezieniu właściwej drogi. Wynika ze zdjęcia, że dziewczyna jest ładna i zgrabna ale też tylko tyle potrafię o nim powiedzieć. Jeżeli chodzi o więcej to ja bez oczu portretowanej osoby nie potrafię poczuć zdjęcia, nie nawiążę więzi z obrazem ale to jest tylko moje bardzo osobiste zdanie.
pozdrawiam Wiejo
Wiejo - było dokładnie tak, jak napisałeś. Wracając do domu, gdzieś po drodze zobaczyłam ten widoczek w ostatniej chwili, przejechałam jeszcze ze 100 metrów zanim zrozumiałam, że nie prędko będę tamtędy o zachodzie przejeżdżać i zawróciłam. Lubię takie swojskie obrazki, krzyże przydrożne i kapliczki. Mam niedaleko przy działce śliczną kapliczkę przy starym dębie, wymyśliłam sobie już nawet kadr, teraz tylko muszę się zmusić do wstania na wschód
Kapliczkę dodałam do galerii, a tutaj przedstawiam spojrzenie na nią z bliska.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Agulka na oststnim zdjeciu coś sie podziało z jakośćią, co do galeriowej kapliczki -naprawdę ładnie- jedyny drobiazg, który od razu rzucił mi sie w oczy to PDR , tej po skosie idącej skiby mogłoby nie być. Dało mi to wrażenie , że źle do kadru stanęłaś. Choć wcale tak nie twierdzę.
Tak w ogóle, to co Ty tu kobieto w tych początkujących porabiasz??? Mało kobiet na tym portalu, choć zasil i wesprzyj koleżanki. Myślę , ze czas się stąd odmeldować
Serdecznie pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Nie stałam na przeciwko kapliczki, tylko pod kątem do niej, chciałam pokazać też jej boki. Może faktycznie źle. Co do skiby, to wystemplowałam asfalt, i byłam dumna i blada, że brzydkiego rogu się pozbyłam
A odnośnie ostatniego zdjęcia: pewnie wina obróbki.
A krzaki na pierwszym planie, na tle ściany kapliczki poruszone są przez wiatr (mocno wiało). Nie wiem tylko co zostało poruszone w okienku...
Miłe to są słowa, ale... no nie wiem, czy faktycznie pora...
Dziękuję za komentarz![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Czas najwyższy, pisz do modów !
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Wanilia ma racje, pakuj walizki i organizuj przeprowadzkeKapliczka podoba sie, ocena w galerii.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
za kolezankami, a potem zapros na parapetowke w nowej grupie![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Coby nie było, że tylko żeńska część tego forum to i ja się przyłączę. Wszystkiego dobrego tam u góry.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150