Ja tam nie widzę żadnej ściany, to raczej jakiś występ w ścianie
. Jeśli już, to przeszkadza mi ustawienie szklanki- pół na pół. Lepiej by było MZ, albo na tle ściany albo regału.
Ja tam nie widzę żadnej ściany, to raczej jakiś występ w ścianie
. Jeśli już, to przeszkadza mi ustawienie szklanki- pół na pół. Lepiej by było MZ, albo na tle ściany albo regału.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Z portretowych Karoliny na dłużej przy 42 gdzie ładnie jest uchwycone spojrzenie na dłużej się zatrzymałem. Ładne też jest 44 lecz zbyt duża różnica w oświetleniu, szczególnie góra zdjęcia swą jasnością odciąga od modelki. Reasumująć sesję Karoliny to ładna modelka i przyjemnie wychodzi na zdjęciach. Uważam też, że zbyt często ramię jakoś niefachowo wchodzi w kadr i psuje kompozycję. Monika na 47 przyjemnie a na 48 więcej głowy by się zdało bo wygląda jak przypadkowo ucięte. Jesień na 49 nie porywa gdyż drzewo zajmuje zbyt wiele a biel domku nie jest w stanie tego zrównoważyć. Studzienka ciekawa a grzaniec na pewno dobry.
pozdrawiam Wiejo
przeglądłem troche stron wstecz .. 38 mi sie podoba fajne niebo
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
49 dałbym więcej przestrzeni z lewej. Portrety jako osobie, która nie ma o tym pojęcia- mi się podobają
Taak... hm... no z tą 49, jak teraz patrzę, to trochę się pospieszyłamPierwsze w tym roku złapane przez mnie kolorowe drzewo i się zachłysnęłam
...
No z lewej przydałoby się troszkę przestrzeni, ale nie mogłam (nie chciałam) dać z tamtego miejsca więcej, bo wchodziły w kadr zabudowania, jakieś płoty, siatki, droga... nie tłumaczę tego zdjęcia, widzę, że nie jest udane, ale nie wyrzucam go - niech wisi, ku przestrodze
Dzięki za wizytę![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Niedawno dodałam do altowej galerii zdjęcie, które gościło już w moim wątku, tylko w nieco odmiennej obróbce. Nie dziwi mnie brak komentarzy pod zdjęciem, w końcu to alt, ale ponieważ jednak chciałabym poznać Wasze opinie i oceny nt. tej fotki, pozwalam sobie i tutaj zamieścić to zdjęcie.
(Chyba przesadziłam z ostrzeniem)
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
fajne to ostatnie zdjęcie takie klimatyczne
Jestem taką marionetką nieasertywną
"Pojęcie szumu jest pojęciem względnym."
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jeżeli chodzi o klimat to moim zdaniem ma bo pokazuje, że potrzeba jest ciszy i samotności przynajmniej od czasu do czasu. Za ten zresztą bliski mi klimat dałem tak ale nie było to zdecydowanie, gdyż walczyłem jeszcze z szarością zdjęcia dopatrując sie braku jakiegoś bardziej kontrastowego akcentu.
pozdrawiam Wiejo
Ciekawe zdjęcie, wieloplanowe, dobrze skadrowane. Mi się podoba.
To poranek czy wieczór??