Dzisiaj ponownie Monika. Zdjęcie jeszcze ciepłeCzekam na Wasze komentarze i opinie.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Przyjemnyładnie
Też masz modelkę z potencjałem :P
Dzięki Forever za wizyty.
48 to też Monika, starałam się zdjąć żółtą poświatę z jej prawego policzka, choć nie do końca mi się to udało, to lubię to zdjęcie ze względu na tło.
Ja bym zostawił trochę głowy, tak trochę za bardzo ją ucięłaś.
Moze zamiast odejmowac zoltego dodaj barw dopelniajacych i zmniejsz nasycenie pozniej.Ujednorodni sie to troche i wygladzi.
O tak to bedzie wygladac.Albo tak
Ostatnio edytowane przez Mirek54 ; 27.09.09 o 14:47
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Przepalenie na włosach też troche rzuca się w oczy![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
No 2 przeróbka mirka fajna![]()
Serdecznie dziękuję za wszystkie uwagi, następnym razem postaram się nie ciąć tak bardzo głowy no i zwrócę uwagę na przepałyI Mirkowi dziękuję za wskazówki o kolorach i oczywiście za nowe wersje 48 fotki
Dzisiaj trzy zdjęcia. Na razie z portretami daję sobie (no i Wam) spokój, czas na dwa widoczki: jesienne drzewo i studnia, która pomimo swojego wyglądu cały czas jest użytkowana.
A trzecia fotka to mój pierwszy w tym sezonie grzaniecPiwo, łyżka miodu, cynamon i goździki. Mniam
![]()
O krajobrazach się nie wypowiadamw 50 widzę to inaczej nie wiem co to studzienka czy cuś bardziej wypełnił bym tym kadr
w 51 przeszkadza to coś z prawej lodówka chyba.