Dzięki!!!
Dzięki!!!
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Pająk bardzo przyjemny i ładnie się prezentuje. Most podoba się ale jak Mirek napisał obróbka pozostawiła po sobie ślady widoczne szczególnie na linach mostu.
pozdrawiam Wiejo
Dziękuję Wam za komentarze i porady.
Tej wrzutki nie miałam w planach, ale natchnął mnie wątek kurokiala i jego dzisiejsze kwiatki. Przypomniało mi się, że nad takimi samymi niedawno się męczyłam, więc zamieszczam, a przy okazji wypróbuję nowe wyostrzanie.
A tak w ogóle czy ktoś wie, jak te kwiatki się nazywają? Babcia zawsze nazywała je warszawiankami, ale to pewnie lokalna nazwa.
A 32 znalazłam w folderze z kwiatkami, przypomniał mi się szum tej kaskady i z rozrzewnieniem wrzucam do wątku, pomimo, że brakuje mi na tej fotce jakiegoś akcentu w postaci jakiejś żaby, czy pstrąga
O proszę, właśnie zauważyłam, że już roczek mi stuknął na forum![]()
Ostatnio edytowane przez Agulka ; 12.09.09 o 00:11
Kwiatek dobrze wyostrzony-Teraz widzisz ile operacji trzeba zrobic,zeby wyostrzyc.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
To fakt, myślałam, że to jest mniej skomplikowane, jeszcze raz dziękuję![]()
Zaczyna się tu robić ciekawie... Będę zaglądać!
W nocnych widzę potencjał, bo lubię nocne fotkiPodzielam uwagi zawarte w wątkach powyżej.
ps. sama wieczorową porą i w takich rejonachtak bez osobistego ochroniarza?
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
No jakoś tak wyszło, że sama tam byłam. No ale tak, jak nie sztuka obrabiać z rawa, tak i nie sztuka chodzić na nocne z ochroną
A tak poważniej to dreszczyk był, mimo, że te ostatnie nocne to tak naprawdę wieczorne zdjęcia. Ruch na moście był spory, zarówno ten samochodowy, jak i pieszych, ale prawda jest taka, że jeśli ktoś chciałby mi rąbnąć aparat, to miał na to spore szanse. Ale z drugiej strony w biały dzień też mogą ukraść.
Dzięki Plumek i Kaz de Wro za wizytę![]()
32 . Ładnie wyszedł ten wodospad ( nie wiem czy nie byłoby lepiej gdyby był robiony na max F22 czy coś zbliżone do tego, aby cały był ostry ewentualnie ostrość na pierwszy plan- albo obciąć tak mniej więcej 1/3 od dołu. I więcej skałek po prawej stronie by się przydało.....chyba...)
31 Na kwiatkach się nie znam- ale podoba mi się, wyszedł znośnie ten bokeh
Z poprzednich fotek zapamiętałem most robiony nocą, zachodzik słońca w zdjęciu nr 20, maki nr.7 ( trochę nieostre - ale pomysł ciekawy)
Ogólnie fotki trzymają poziom, regularnie zaglądam)
Pozdrawiam
Kwiatek urzekającywodospad też fajny ale kwiatek bardziej w oko wpada
![]()