Ładna 20.
Z ostatniej wrzutki te nocne jakoś za bardzo mnie rzuciły na kolana (rozumiem intencje z qniem). Fajny model, ładnie pokazany, chociaż na pierwszym zdjęciu z żabą bardziej mnie rozbawił
Pozdrów go.
Ładna 20.
Z ostatniej wrzutki te nocne jakoś za bardzo mnie rzuciły na kolana (rozumiem intencje z qniem). Fajny model, ładnie pokazany, chociaż na pierwszym zdjęciu z żabą bardziej mnie rozbawił
Pozdrów go.
Wielokrotnie to słyszałem i powtarzam dalej- nocne zdjęcie nie musi być robione w nocy.
Szczególnie gdy mamy do czynienia z ostrym, punktowym oświetleniem. Zdjęcie zrobione tuż po zachodzie, pokaże ciemne (ale nie czarne) niebo ale jeszcze jest na tyle dziennego światła, że widać sporo szczegółów w cieniach. Przede wszystkim, nie ma tak dużej różnicy między ciemnym (czarnym) niebem a ostrymi światłami, np na dźwigach.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wez statyw i zrob DRI.W porze o ktorej Helmuth wspomina wyjda Ci piekne fotki.Pogogluj poczytaj-to naprawde jest bardzo proste.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Mirek, hdr powiadasz? Że niby proste? W sumie póki nie spróbuję, to się nie dowiem...
Dzisiaj jakoś wzięło mnie cz-b. Dwie fotki, może nie wybitne (), ale:
pająk był tak olbrzymi, że nie mogłam przejść obojętnie obok niego, zrobiłam mu kilka fot i zostawiłam w spokoju, no a ta gruszka jakaś taka śmiszna była wisiała, z dziurą. Może zatruta i dlatego tylko gryza ktoś wziął?... Też zostawiłam w spokoju.
![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
20 superPiesek też urzekający
![]()
Dzisiaj (poprawniej by było napisać, że wczoraj) pojechałam nad Wisłę na wieczorne fotkowanie, a efekt tego wypadu zamieszczam poniżej.
Ostatnio edytowane przez Agulka ; 10.09.09 o 01:30
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Najlepsze MSZ jest zdjęcie 28. Choć aż żal, że pylon nie znalazł się w centrum i wtedy wyszłaby ładna symetria. Tylko niestety chyba trudne to zrealizowania ze względu na położenie mostu i lin, które na jednym brzegu zakryte są roślinnością. Natomiast kolorki, rozmycie wody,światła podobają się mi.
W 29 był już za długi czas naświetlania i niestety dół / budynki, trawniki są zbyt jasne. W 30 już lepiej.
Cześć Agulko,
28 - Bardzo ciekawe, gdzie ty stoisz z aparatem?
Wygląda, że na moście kolejowym... Prawda to ?
27. Gruszka mi się podoba, fajny kadr, 26 - Pająk uroczy, 24 z koniem - świetnie wypatrzone i kadrowane, 20, 22 fajne przejścia w tym zachodzie, 17 malinki nad wyraz smakowite, 15a - podoba się mi bardzo, 14 to nawet był sobie gdzieś powiesił, taka fajna graficznie, 5 - wydawałoby się ze nic, a jednak daje się zauważyć i pozostać w pamięci, 4 zabawna, 3 graficznie ciekawe, może jakiś mocny punkt się by przydał, a za 1kę dziękuję, skorzystałem
Agulko, widać w twoich zdjęciach dużą wrażliwość na piękno otaczającej przyrody, jak również umiejętność dobierania kadrów z rzeczy wydawałoby się sztampowych i obcykanych - jednak sprawiasz, że ciekawią one obserwatora na nowo - i wiem, że kolejne eksperymenty przyniosą znowu coś odkrywczego - powodzenia!
pozdrawiam,
Widzę, że posłuchałaś rady i tym razem na nocne zdjęcia, wybrałaś się wcześniej
O 29 i 30 napisała już jolly. Natomiast co do 28, myślę, że ten most kolejowy(?) przed, mocno zasłania "Twój" most i psuje kadr- szkoda.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA