Witam moje pierwsza fotka z e-520 proszę o wszystkie komentarze - krytyka mile widziana. Musze nauczyć się robic fotki![]()
Witam moje pierwsza fotka z e-520 proszę o wszystkie komentarze - krytyka mile widziana. Musze nauczyć się robic fotki![]()
strasznie przepaliłeś te bazie..
kadr pozostawia wiele do życzenia.
dawaj wiecej ,zobaczymy co tam masz.![]()
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
dudkon zgadzam się z Tobą, musisz nauczyć się robić zdjęcia.
Tą bazie sobie zostaw na pamiątkę, jak nie powinno sie robić zdjęć. Mysikrólik dobrze radzi, zakup sobie książkę o fotografii lub poczytaj jakies poradniki na necie, ale jakieś poważne a nie pisane przez amatora takiego jak ja. Jak wrzucasz foty tutaj to wstawiaj przemyślane kadry, a najlepiej nie wrzucaj na "gorąco" fotek, czyli zaraz po ich zrobieniu, zrzuceniu i pierwszym przeglądnięciu. Trzeba ochłonąć i chwilę z nimi pobyć.
Pozdrawiam
Przepraszam, ale ono jest nijakie...
Wrzuć kolejne, trudno na podstawie jednej fotki coś doradzić![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Zgadzam się z resztą, że jednak powinieneś dodać jakieś inne fotki.
Tylko nie zraź się do tego forum. Trzeba zaufać użytkownikom, czasem po mimo ostrej krytyki, która pomaga, dostaje się też miłe komplementyCzy jak to tam można nazwać...
Próbuj
pstrykaj
A my Ci pomożemy :] (tzn. oni... )
Jestem. Dlatego się udzielam