Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 65

Wątek: zdjęcia ślubne za 12tyś $

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Głupio pisac o czyjejś twórczości, ale wg mnie te zdjęcia zdecydowanie nie są warte tej kasy. Sa solidne - ale tylko tyle, bez polotu.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    A mi się podobają ślubniaki tej Pani. Nie na 12 tyśków, to raczej przesada wg mnie, ale zdjęcia są fajne. Praktycznie wszystkie elegancko skomponowane, w zasadzie nic w nich nie drażni (poza faktem, że sam bym chciał takie zrobić). No i te warunki - ciepłe kraje itd!
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

GoOrange
    Gość
    Sukces tej pani może polegać na tym że chyba nie ma nikogo komu jej zdjęcia by się wyraźnie nie podobały?

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez mariush Zobacz posta
    Głupio pisac o czyjejś twórczości, ale wg mnie te zdjęcia zdecydowanie nie są warte tej kasy. Sa solidne - ale tylko tyle, bez polotu.
    Tzn.. nie są przekombinowane?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Jak ktoś wcześniej napisał - skoro są ludzie, którzy płacą taką kasę, to te zdjęcia są tyle warte
    Najtrudniejszy jest chyba ten pierwszy krok - jak przekonać pierwszą parę, że moje zdjęcia są tyle warte. Potem powinno być łatwiej
    Koledzy - dzieła!

Swojądrogą, zastanawia mnie, jakich arcydzieł oczekujecie za 12 tys $? Bo jakoś trudno mi sobie wyobrazić czym różniłaby się taka sesja od takiej np. za 12 tys złotych?
    To taka trochę rozmowa o markowych ciuchach, zawsze można pokusić się o porównania markowego garnituru czołowej polskiej firmy do jakiegoś światowego kreatora mody. Tylko po co?

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez fotomic Zobacz posta
    kto wykonuje ten kawałek, na ślubnych zdjęciach, dajcie wykonawce.
    na dzieciach ADELE jest

a na slubie

Carla Bruni

ty jesteś cytryna ja jestem pestką, czy jakoś tak

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Eddie
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    92
    Moja galeria
    A, tutaj o 12K zielonych chodziło? No, to zdecydowanie słabe zdjęcia jak za taką kasę
    Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011

[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]

BernArt - Moje zdjęcia

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Najtrudniejszy jest chyba ten pierwszy krok - jak przekonać pierwszą parę, że moje zdjęcia są tyle warte.
    Mam wrażenie, że ta cena to jakiś dziwny miszmasz wyliczeń tego co wzięła fotograf, plus koszty dojazdu na miejsce, cena hotelu, rachunki za wyżywienie i cała masa głupot, byle liczba robiła wrażenie.\
    Podobnie jak w filmie Titanic, gdzie zamiast zwykłej podróby specjalnie wyprodukowano porcelanę "jak na Titanicu" tylko po to, by napisać potem "najdroższy film świata" (przecież dla widza i fabuły jakość tej porcelany nie miała ŻADNEGO znaczenia).

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kali999
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    6 zdjęcie w ślubach zobaczcie jakie szumy na pannie młodej 12 tysięcy dolców no way.
    Trzeba wziąć pod uwagę, że są to zdjęcia jedne z wielu ślubów więc bardzo dobrze ale bez rewelacji.

qbic
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Mam wrażenie, że ta cena to jakiś dziwny miszmasz wyliczeń tego co wzięła fotograf, plus koszty dojazdu na miejsce, cena hotelu, rachunki za wyżywienie i cała masa głupot, byle liczba robiła wrażenie.
    Może ma robić wrażenie, żeby klient się 10x zastanowił zanim będzie zawracać głowę.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez kali999 Zobacz posta
    6 zdjęcie w ślubach zobaczcie jakie szumy na pannie młodej 12 tysięcy dolców no way.
    No to co? Kto powiedział ze zdjęcie ma być bez szumów i przepałów? Wszystko zależy - najważniejszy rezultat końcowy.
    Ostatnio edytowane przez qbic ; 23.06.09 o 22:05 Powód: Automatyczne scalenie postów