za duzo zdjec wrzucasz, postaraj sie przemyslec co chcesz na zdjęciu przedstawic bo czesc z twoich zdjec wyglada jakbys robil je bez zastanowienia i pomyslu, takie zdjecia nie przyciagaja uwagi
za duzo zdjec wrzucasz, postaraj sie przemyslec co chcesz na zdjęciu przedstawic bo czesc z twoich zdjec wyglada jakbys robil je bez zastanowienia i pomyslu, takie zdjecia nie przyciagaja uwagi
witaj! niektóre zdjecia naprawde fajnemusisz tylko popracowac nad ostrością, nie przejmuj sie krytykami i pracuj dalej
powodzenia
Po raz kolejny dziękuje za powitanie i pomoc związaną ze zdjęciami
Lifter dziękuje za rady i tą opinie, już wiem mniej więcej co robie źle a co dobrzeNadal są to zdjęcia sprzed klkunastu tygodni więc trudno skorygować niektóre błędy, ale najpierw chce zapytać o te a poźniej w miare czasu będę pstrykał nowe z poszerzoną wiedzą na temat fotografii
Kolejna porcja zdjęćZ góry dziękuje za opinie i oceny.
Pozdrawiam!![]()
Hmmm moze ktos sie skusi - oceni i podpowie co robie zle a co dobrze?![]()
Wydaje mi się, że jak na razie, zbyt duży rozrzut tematyczny. Ja mam problem z oceną. Jak już swoje receptory ustawię na np. kwiatki zaraz pojawia się pejzarz itd.
Jeśli wrzucarz większą serię, to postaraj się, żeby była bardziej jednorodna tematysznie. Najlepiej jednak selekcjonuj zdjęcia, poczekaj aż Ci się kilka w podobnym temacie uzbiera, wybierz 3 - 4 szt. i umieść je w wątku. W ten sposób, dasz sobie czas na ochłonięcie i nabranie dystansu do zdjęcia (co ułatwi selekcję) a nam na nabranie chęci obejrzenia nowych![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA