Ostatnia fotka na dziś.
Ostatnia fotka na dziś.
Witaj,
Podoba mi się 14 i 16
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Z HDR'ami rzeczywiście poleciałeś w kosmos.
Oba przeostrzone
18 - ładne kolry i światło, ale...czemu takie krzywe![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Tak jak z soleniem- do smakuJedni lubią mniej słone (miękko) inni bardziej (ostro) ale raczej nikt nie lubi jak jest przesolone (przeostrzone), Niektórzy biją, bo zupa za słona
.
Na brzegach detali, pojawiają się białe obwódki. Dobrze to widać przy małych detalach, pojawia się wtedy mnóstwo białych kropek. Najlepiej ostrzyć do pojawienia się tych kropek.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mam nadzieję, że tutaj nie przeostrzyłem.
helmuth dzięki za info.
Dorzucę jeszcze poprawioną 18, mam nadzieję ze teraz lepiej.
Ostatnio edytowane przez wylepiony ; 3.08.09 o 16:57
Jest chyba teraz za miękko. Pamiętaj- ciut mniej niż potrzeba do pojawienia się wyraźnych obwódek lub punkcików. Musisz to sam wyczuć. Pomijając sprawę ostrości, pobawiłem się 18 i efekt możesz porównać
![]()
Muszę przyznać helmuth, ze zagnałeś mnie do myślenia i dziękuję Ci a to. Myślałem, ze nie umiem wyprostować tego zdjęcia.
Natomiast co do fotki wstawiam poprawioną 18 mam nadzieję, ze o to chodziło
Dorzucam również kolejne![]()