pierwsze 2 dziwnie na mnie patrzą![]()
pierwsze 2 dziwnie na mnie patrzą![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
"Mam Cię w odwłoku" bardzo fajne gł. ze względu na połączenie jednolitego tła z mocnym akcentem w postaci odwłoka.
Zdjęcie drugie to jedno z tych zdjęć, które zawsze się podobają.
Natomiast najlepsze z serii wg mnie zdjęcie piąte. Zbliżenie kwiatka. Fotka oryginalna. Inne spojrzenie na coś co wszyscy widzimy na co dzień na trawniku. Świetnie.
GALERIA: I https://www.flickr.com/photos/169641089@N03/
Mój wątek na olympusclub.pl: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=77998
Nie lubię pająków i komarów, za to pszczółki owszem
Robią miód i żądlą tylko wtedy kiedy je drażnić
Coś mi jednak w Twojej wersji brakuje faktury płatków. Pozwoliłem sobie znowu na poprawkę, może nawet lekko przegiąłem?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięki Helmuth za poprawki. Spróbowałem sam - dostałem podobny efekt krótką zabawą krzywymi - nie wiedziałem że tyle da się odratować w światłach tak prostymi środkami (o ile oczywiście nie są totalnie spalone). Dziś drobna seria, rozrzut tematyczny celowy.
1) Kwiatki, hmmm, wiem że trochę z GO uciekł przód, ale wstawiam z zapytaniem - czy coś da się z tym jeszcze ciekawego zrobić? Flora jakoś słabiej mi idzie niż fauna...
2) Może nie "fiksografia" ale kolejne z cyklu "dziwnych" spojrzeń na rzeczy zwykłe - szklanka.
3) "Klasyka gatunku" - pająk. Był też maleńki skakun, ale światła ładnego późnym wieczorem brakło.
![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Jest ok,tylko pająk jakoś tak dziwnie na mnie patrzy
Dla mnie kwiatek jest ekstra.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzisiejsza zdobycz
![]()
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
Krotko piekne![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
łał zaszalałeś![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Niedługo mikroskop nie będzie nikomu potrzebny.![]()