Ja się przychylam w stronę 5 z ostatniej wrzuty.
Z poprzednich bardzo mi się sesja bażanta podobała, a wcześniej jeszcze rozczochrana sikorka.
Ja się przychylam w stronę 5 z ostatniej wrzuty.
Z poprzednich bardzo mi się sesja bażanta podobała, a wcześniej jeszcze rozczochrana sikorka.
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Dziś mały powrót do miniaturowych zwierzątek - przypadkowa sesja z kleszczem - przywędrował na psie...
"...był umarły, a znów ożył, zaginął, a odnalazł się."
horrorek wieczorny chciales zafundowac?a psiaka to do weterynarii proponuje na jakies badanka wziąć, tak w razie "wu"
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
to dobrze ze nie zdążyla co do samych zdjec, to na ostatnim najlepiej wyszlo to paskudztwo
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Ja dziś też strzepywałam kleszcza z psiaka, ale już nie starczyło mi zimnej krwi, by uwiecznić dziada.
IMHO najfajniej dwa ostatnie.
“A negative judgment gives you more satisfaction than praise, provided it smacks of jealousy.” (Jean Baudrillard) <:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
kleszcza mogłeś umyć. Zakurzony jakiś![]()
ooo bleeeeea mnie najbardziej podoba się jak wyszedł na drugim
![]()
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"