No to jeszcze jeden ptaszek.
No to jeszcze jeden ptaszek.
Fajnie Ci wychodzą te ptaszki, jak dla mnie najlepsze 1 i 3.
Na 2 przeszkadza mi trochę to że ptaszek siedzi na płocie (gałązka byłaby lepsza), tylko jak to wytłumaczyć ptaszynie...
4 - troszkę brakuje ostrości (na ptaszku)
Generalnie całkiem dobrze, czekam na następne...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dla mnie najlepsza dwójka - w pierwszej kolejności za tło (nie mogę oderwać wzroku od tego "mega" łagodnego przejścia tonalnego), w drugiej za ptaszka, a zardzewiała siatka... cóż, nie można mieć wszystkiego![]()
Ptaszki niezłe (chociaż 005 trochę nieostry). Jeśli chodzi o gatunki, to jest tu paru specówPytaj kasprzyka albo Piotra Grzesia
Poluj na następne!
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na 005 jest pliszka siwa (nie jaskółka), a na 6 - chyba śpiewak (drozd)![]()
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 16.06.09 o 23:44
No! Jestem pod wrażeniem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Odczucia mam podobne do tych helmutha, świetne są te ptaszki - wydaje mi się jednak, że wątek powinien zostać przeniesiony, bo wprowadza w błąd: to jest dział dla początkujących, Twoje zdjęcia tu nie pasują![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
005- śliczny ten ptaszek, i ładnie Ci wyszedł
BTW- nie wiedziałam że mamy tylu ornitologów na forum![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Ptaszki super gratulacje![]()