Mój Olek dziś wrócił z serwisu. Jak tylko wrócę do domu to sprawdzę jak to się ma na firmware 1.2 wprowadzonym przez serwis.
Mój Olek dziś wrócił z serwisu. Jak tylko wrócę do domu to sprawdzę jak to się ma na firmware 1.2 wprowadzonym przez serwis.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
FujiNikon
http://kasinskislawek.pl
co do af pod światło to polecam ten artykuł. Mam firmware 1.4 i żadnych wiekszych problemów z ostrością na kitach, 50 f2 i leice 25 f 1.4, ale pod światło kompletnie głupieje... od zawsze.
http://www.luminous-landscape.com/re...3-Second.shtml
Smaku życia nie poczuje ten kto kuchnię bojkotuje
a gdzie znajdę do ściągnięcia i wgrania firmware 1.3 ?
1.2 jest i działa
1.4 z "automatu" na OM2
ale 1.3 ?!
ktokolwiek widział ? ktokolwiek wie ?i pomoże ....
![]()
pozdrawiam serdecznie, Sebu$
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Do mnie wczoraj wrócił aparat z serwisu - prosiłem o downgrade do 1.2, ale widzę, że chyba panowie w serwisie inaczej pokombinowali z AF( nadal firmware1.4). Bawiłem sie trochę z 14-54 i 50 i wygląda na to, że wszystko wróciło do normy. Pewnie więcej napiszę po weekendzie bo będę miał trochę czasu dla swojego hobby
pozdrawiam