G. dzieciaki - rozumiem zamysł, ale wygląda to jak jakieś losowe ujęcie, chłopak chyba gdzieś idzie? No i kolory ze zmylonego automatu.
H. moja siostra - to portret? Nie rozumiem go, z boku, pół twarzy nie widać, cz.b - dlaczego?
I. wybrzeże - wybrzeżePrzeostrzone i nie tylko.
J. Bałtyk - spróbuj przez jakiś czas trzymać się zasady, że pod Słońce zdjęć się nie robi. Jak to opanujesz, to można zacząć kombinować.
A. Wrocławska pergola - j/w
H. moja siostra - nawet spoko, jakby ktoś poświecił z przodu to kto wie...Unikaj ostrego światła.
C. Powalone drzewo - nie widzę powalonego drzewa
D. Zachód słońca nad morzem - całkiem wporzo
E. Plaża w Rowach - vide A&J
F. Pies - Dlaczego cz.b? Piesek, plaża, urlop, dużo czasu - na pewno dało się zrobić coś lepszego:>
Ogólnie nie jest źle, ale warto się zastanowić co mamy w kadrze i jak to będzie wyglądało na zdjęciu. Więcej nie piszę, bo cienki bolek ze mnie :P
Podoba mi się J. Bałtyk.
podoba mi się E i H![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
3.4. jak dla mnie a szczegolnie 5. w konwencji B&W
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Witaj
1- czemu ma oczy zamkniete? Tytul i pomysl na tak
2 - sliczna psina, ale ja psia mama jestem wiem nie umiem byc obiektywna
5 - baaardzo mi sie podoba, lubie takie ujecia
Pozdrawiam
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
Podoba mi się 5 i tak jak mówiła nataszah jest klimat. No i pion się trzyma super pionu![]()
Siemqa. Zdjęcia Damian zegarmistrz i Drogowskaz najbardziej przykuły moją uwagę.Jak już ktoś napisał,zamknięte oczy Damiana są niewątpliwie wadą obrazu.Drogowskaz super wyszła ta fotka,w pionie się trzyma i klimacik ma. Więcej takich ujęć![]()
Zenit 12xp + Panasonic Fz50 + E520 + grip + 14-42 + OM 50mm f/1.8 + 40-150 + FL36R