Super zdjecia, jak tylko sie uporam na studiach z zaleglosciami z czerwcato tez popstrykam pare ujec ze starowki
mam nadzieje ze do tego czasu cos mi zostanie do pokazania....

Super zdjecia, jak tylko sie uporam na studiach z zaleglosciami z czerwcato tez popstrykam pare ujec ze starowki
mam nadzieje ze do tego czasu cos mi zostanie do pokazania....

E-300, 14-45, 40-150, Lexar CF 1Gb
Czas odświeżyć nieco wątek
Baszta Słomiana na Targu Węglowym. Co ciekawe, wbrew jej nazwie, dolna część murów ma 4m grubości
Sama końcówka marcowego zachodu słońca, stąd takie ciemne, ale ciepłe kolory, zresztą celowo tak to uchwyciłem blokując ekpsozycję na niebo (taka kolorystyka bardziej mi się podobała)
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Pierwsze bardzo ładne... do mnie tez przemawiają takie kolorki...
Na temat drugiego milczę... bo kolory i ostrosc są ok ale nie jestem fanem fotografowania fragmentów...
Pzdr.
świetne foty... przypominają mi to miasto chociaż niewiele tam zwiedziłem. I mimo że mam najdalej do niego z was wszystkich - teraz chętnie bym tam pojechał jeszcze raz...
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
No 1 bardzo fajna, na 2 moze inaczej bym wykadrował. Arras ja mam dalej, co prawda o 38 km tylko ale dalej
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Arras sprawdzałes wszystkich?
My z Luc4s-em mamy chyba symetrycznie względem Ciebie... ja az o 38 km blizej

no tak... mamy najdalej... co i tak nie zmienia faktu że nie możemy sobie pozwolić na częste odwiedzanie Gdańska.
C750&C720 + cla4/UV/sva-20/sm128/xD256 + wyzwalacz do C720/C725 + zasilacz
No tak, ździebko daleko macie do Gdańska to fakt
Dlatego staram się przybliżać ciekawe zakątki mojego miasta za pomocą fotografii zamieszczanych tutajNo i przy okazji jak uzbiera się więcej zdjęć to wrzucę to wszystko do swojej galerii.
A tymczasem kolejne 2 zdjęcia z późnopopołudniowego marcowego wypadu na starówkę. Ostatnio przedreptałem kilka kilometrów w jednym miejscu, hehe, w okolicach kościoła św. Katarzyny. Oto jakie kadry znalazłem:
Mały Młyn
Gospoda pod Wielkim Młynem
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
1 bardzo ladne swiatlo i cienie.... a drugie to mi sie tak srednio, dziwny kadr i te bannery na murku...
pozdrawiam
@milo taka reklama - kliknij w banner a No-shadow Kick dostanie nowy aparacik
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888